GNTM: Η νέα αποχώρηση για το Golden Pass και η αλλαγή στη μέρα προβολής

13.12.2022
GNTM: Η νέα αποχώρηση για το Golden Pass και η αλλαγή στη μέρα προβολής
Δύο εβδομάδες διήρκησε η δεύτερη παραμονή της Κάτιας στο GNΤΜ και το κορίτσι που είχε πάρει το Golden Pass στην αρχή είδε, για ακόμη μία φορά, την πόρτα της εξόδου.

Τα 8 κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν επάνω σε μία υπερυψωμένη πλατφόρμα από plexiglass για τις ανάγκες μίας καμπάνιας παπουτσιών. Ο guest φωτογράφος, Παναγιώτης Σιμόπουλος στήθηκε ακριβώς από κάτω και κατέγραψε τις πόζες, τις οποίες παρέλαβαν οι κριτές και κλήθηκαν να αποφασίσουν ποια ήταν εκείνη που κατάφερε να αναδείξει καλύτερα τα παπούτσια αλλά και το συνολικό styling.

Τη δουλειά, τελικά πήρε η Coty η οποία εντυπωσίασε με τη λήψη της!

Εκείνη που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές ήταν η Κάτια, η οποία έφυγε ξανά -με ψηλά το κεφάλι, όπως τόνισε χαρακτηριστικά- μόλις δύο εβδομάδες αφού είχε ξαναμπεί στο παιχνίδι!

Άρα, με λίγα λόγια, μέσα σε 15 μέρες βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν και τότε, αφού η Ραφαέλα και η Κάτια που μπήκαν ξανά στο σπίτι με μια δεύτερη ευκαιρία, έφυγαν και τη δεύτερη φορά, αφήνοντας τα υπόλοιπα κορίτσια στο Τοp 7, όπως ήταν και πριν από δύο εβδομάδες!

Πάντως το δεύτερο ραντεβού για αυτή την εβδομάδα άλλαξε. Αντί για αύριο Τρίτη, το επόμενο επεισόδιο του GNTM θα προληθεί την Παρασκεύ 16/12 στις 9μμ. Αν αυτό είναι κάτι μόνιμο ή είναι κάτι που έγινε για να μην στηθεί απέναντι στον ημιτελικό μεταξύ Αργεντινής και Κροατίας, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ιδού και μια γεύση από το επεισόδιο της Παρασκευής. "Είναι 7, είναι πλούσιες, είναι στη βίλα τους και ποζάρουν με μοναδικά, περίεργα και ιδιαίτερα ζωάκια. Πώς θα διαχειριστεί τα πλεονεκτήματά της η Κότυ και ποιες θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό;", διαβάζουμε στην teaser λεζάντα που συνοδεύει το trailer και μετράμε αντίστροφα!