Μαύρο Ρόδο: Το χαστούκι, η νέα απειλή και μία συνάντηση που προκαλεί ερωτηματικά

13.12.2022
Μαύρο Ρόδο: Το χαστούκι, η νέα απειλή και μία συνάντηση που προκαλεί ερωτηματικά
Ακόμη ένα επεισόδιο για τη δημοφιλή σειρά του Mega είδαμε χθες, όμως εμείς θα σταθούμε στο trailer για το σημερινό που μας γέμισε με αγωνία.

To trailer που είδαμε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου στο Μαύρο Ρόδο μας άφησε με τη... γλύκα! Δύο τα σημεία στα οποία εστιάσαμε και περιμένουμε με αγωνία.

Το ένα αφορά στην έκρηξη του Λευτέρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο οποίος έγινε μάρτυρας μίας ίσως τρυφερής, αλλά σίγουρα ύποπτης στιγμής μεταξύ της συζύγου του, Πολυξένης (Θεοφανία Παπαθωμά) και του Θέμη Καστρινού (Λεωνίδα Κακούρη). "Τι έγινε ρε παιδιά;", ένα πράγμα ένιωσε ο Λευτέρης και στην πρώτη ευκαιρία το έριξε το χαστούκι στην κυρία Πολυξένη που πολλά του τα έχει πει μέχρι στιγμής.

Το δεύτερο αφορά το πιστόλι που σημαδεύει τον Θέμη και αναρωτιόμαστε αν είναι ο Βίκος (Γιάννης Κουκουράκης) ή το πρωτοπαλίκαρό του που στράφηκε εναντίον του τελικά, μετά το διπλό παιχνίδι!

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.

Στο μεταξύ, ιδού το trailer για μια πιο ολοκληρωμένη γεύση.

Όσο για τη φωτογραφία στην αρχή του θέματος; Ναι, καλά βλέπεις. Είναι η Νατάσα και η Ελισάβετ μαζί σε πλάνο. Η δύο κοπέλες γυρίζουν κοινή σκηνή για μελλοντικό επεισόδιο και οι χρήστες του Twitter αφηνίασαν, ενώ τα σενάρια ως προς το τι κάνουν αυτές οι δυο κοπέλες μαζί οργίασαν.

SPOILER ALERT

Σύντομα θα ξέρουμε όμως πιο πιθανό είναι το σενάριο που θέλει τη Νατάσα και την Ελισάβετ να βρίσκονται υπό άσχημες συνθήκες, στην κηδεία της Αλεξίας, η οποία λέγεται ότι θα πεθάνει κατά λάθος από ενέδρα του Βίκου, αντί για τον πατέρα της!

Και αυτό, όμως, μένει να επιβεβαιωθεί. Μέχρι τότε, ιδού μερικά από τα ενδιαφέροντα σχόλια του Twitter για το παράδοξο αυτό bonding.