Μαύρο Ρόδο: Η selfie του Βίκου και η συνάντηση των Σεβαστών στη Γερακιανή που, ξαφνικά, θυμίζει Διαφάνι

12.12.2022
Μαύρο Ρόδο: Η selfie του Βίκου και η συνάντηση των Σεβαστών στη Γερακιανή που, ξαφνικά, θυμίζει Διαφάνι
Είτε ήταν αυτοσχεδιασμός, είτε κομμάτι σεναρίου, η σκηνή όπου ο Βίκος (βλ. Γιάννης Κουκουράκης) περιπλανιόταν στην εκκλησία του μοναστηριού και έβγαζε selfie μπροστά από τις εικόνες ήταν σκέτη απόλαυση. Και στο Twitter, φυσικά, την αποθέωσαν όπως της έπρεπε.

Νέο επεισόδιο για το Μαύρο Ρόδο χθες βράδυ και οι φανς μπορεί να μην απόλαυσαν μια νέα σκηνή με το αγαπημένο του ζευγάρι, όμως μέσα από τις αναμνήσεις του "ζεύγους" ξαναέζησαν μερικές από αυτές που έχουν ήδη περάσει.

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος μπορεί να μη βρέθηκαν μεταξύ τους, όμως ο ένας σκέφτεται τον άλλο διαρκώς και οι θαυμαστές μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούν.

Εκείνος στα... πατώματα (κυριολεκτικά) καθώς "ξέρει πολύ καλά τι θέλει αλλά σκέφτεται πώς θα το αποκτήσει", όπως είπε και ο ίδιος και εκείνη με το τηλέφωνο στο χέρι να μάθει -παράτυπα, λέγοντας ότι είναι η θεία της- πώς είναι εκείνος και αν κρατείται ακόμη στην αστυνομία.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Στο Twitter, πάντως, τη μερίδα του λέοντος είχε, χωρίς αμφιβολία ο Γιάννης Κουκουράκης τόσο ως Βίκος αλλά και ως Κωνσταντής. Γιατί, ναι μεν ως Βίκος έκανε το μαγικό με τη selfie μέσα στην εκκλησία και αποθεώθηκε όμως το κοινό, βλέποντας την Ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου) και τον Θέμη Καστρινό (Λεωνίδας Κακούρης) δεν μπόρεσε να μην τους δει ως Μυρσίνη και Δούκα και να κάνει τη σύνδεση του Βίκου ως Κωνσταντή!

Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα της έμπνευσης και την "απόβαση" των Σεβαστών στη Γερακιανή που, ξαφνικά, θυμίζει Διαφάνι!

Όσο για το τι να περιμένουμε σήμερα; Ιδού το trailer και ένα sneak preview για μια πρώτη γεύση.