Τhe Crown: Όλοι μιλάνε για το πόσο hot είναι ο Dominic West στον ρόλο του Καρόλου

15.11.2022
Τhe Crown: Όλοι μιλάνε για το πόσο hot είναι ο Dominic West στον ρόλο του Καρόλου
Oι περισσότερες fans του The Crown που ξεκίνησαν να παρακολουθούν τον 5ο κύκλο έχουν κάνει μια διαπίστωση που δεν έχει σχέση με την πλοκή της σειράς. Αν έχεις παρατηρήσει ότι ο τηλεοπτικός πρίγκιπας (τότε) Κάρολος είναι κούκλος, μάλλον δεν είσαι η μόνη. Τα social media έχουν ήδη πάρει φωτιά για τον Dominic West, τον ηθοποιό που υποδύεται τον σημερινό βασιλιά, φθάνοντας στο σημείο να αστειευθούν λέγοντας ότι το cast για τον ρόλο του το έχει κάνει ο ίδιος ο Κάρολος.

Παρά τη γενναία προσπάθεια να αποτυπωθούν οι τρόποι και η συμπεριφορά του πρίγκιπα Καρόλου, ο Dominic West απλά δεν μπορεί να κρύψει τη δική του γοητεία και οι fans του τον έχουν χαρακτηρίσει επίσημα «πολύ hot» για να παίξει τον Κάρολο.

Τhe Crown: Ο πέμπτος κύκλος της σειράς ξεκίνησε στο Netflix και ιδού όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η αλήθεια είναι ότι ο Dominic ρωτήθηκε από το Variety ότι ήταν πολύ hot για να παίξει τον πρίγκιπα Κάρολο και απάντησε: «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι σε αυτό που πρέπει να ξέρετε. Έχω κάνει και χειρότερα». Εν τω μεταξύ, η συμπρωταγωνίστριά του Olivia Williams (η οποία υποδύεται την Camilla Parker Bowles), πρόσθεσε ότι η παραγωγή «θα πρέπει απλώς να προσπαθήσει να καταπιέσει το πόσο πολύ hot είμαστε για την 6η σεζόν».

Ο Dominic μίλησε επίσης για το ότι ήταν «εξαιρετικά διστακτικός» να αναλάβει τον ρόλο του Καρόλου, λέγοντας ότι «ήταν αγχωτικό να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που δεν έχω ξανακάνει, ο οποίος είναι ακόμα ζωντανός και είναι κάποιος που είναι τόσο υψηλού προφίλ που όλοι ξέρουν πώς φαίνονται και πώς ακούγονται».

Πρόσθεσε ότι ο καθένας «έχει άποψη για αυτόν τον χαρακτήρα την περίοδο που μιλάμε» και ότι υπάρχουν «κάθε είδους επιφυλάξεις, όπως μπορείς να φανταστείς. Και νομίζω ότι τελικά, όμως, ως ηθοποιός ζεις για σπουδαίους ρόλους με υπέροχους ανθρώπους και εξαιρετικά σενάρια. Και αυτό είχε και τα τρία, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο».