Μαύρο Ρόδο: Όλα ξεκινάνε από ένα στοίχημα - Ποιος θα το κερδίσει είναι το ζήτημα

04.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Όλα ξεκινάνε από ένα στοίχημα - Ποιος θα το κερδίσει είναι το ζήτημα
Ο Πέτρος (Μιχαήλ Ταμπακάκης) και η δόκιμη μοναχή Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) είχαν το πρώτο eye contact και οι σπίθες ήταν παραπάνω από εμφανείς. Στο πως θα εξελιχθεί η γνωριμία τους, όμως, φαίνεται ότι βάζει το χεράκι του και ο Φραγκίσκος (Δημήτρης Παπαβασιλείου).

Η νέα σειρά του Mega ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία ενώ η συνέχειά της αναμένεται ήδη με ανυπομονησία. Τόσο η πλοκή και οι ερμηνείες, όσο η ατμόσφαιρα και η σκηνοθεσία δείχνουν να κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό, από την πρώτη, κιόλας, μέρα.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος η σχέση των δύο νέων πρωταγωνιστών, του Πέτρου και της Ελισάβετ (ή Άννας, όπως ήταν το κοσμικό της όνομα, πριν αποφασίσει να μονάσει) οι οποίοι, ουσιαστικά δεν έχουν καν γνωριστεί.

Ένα βλέμα που αντάλλαξαν όμως, ήταν αρκετό για να υποθέσουμε τι θα ακολουθήσει.

Με τη μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και την επιβλητική φωνή της Ελένης Βιτάλη στο background, το πρώτο επεισόδιο έκλεισε με την πρώτη φορά που είδαν ο ένας τον άλλο.

Στο τρέιλερ για το σημερινό (4/10/2022) επεισόδιο είδαμε τον Πέτρο να την (παρ)ακολουθεί παντού, μέχρι να φτάσει στο κατώφλι της και να της χτυπήσει την πόρτα.

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" το πρωί, όμως, το κανάλι έδωσε ένα μικρό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο και είδαμε πώς ξεκίνησε η όλη ιστορία. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ο Πέτρος δέχεται στοίχημα που έβαλε ο Φραγκίσκος για το αν θα "καταφέρει" μέχρι και καλόγρια.

Η αναστάτωση του νεαρού είναι εμφανής καθώς η μέσα του σύγκρουση έχει ήδη ξεκινήσει, όμως το ζήτημα είναι αν, τελικά, καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του -αν μπορέσουν όλοι, δηλαδή!