GNTM: Τα 21 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι και το προκλητικό "άδειασμα" της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Mary Vitinaros

05.10.2022
GNTM: Τα 21 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι και το προκλητικό "άδειασμα" της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Mary Vitinaros
Η πρώτη φάση για το ριάλιτι μοντέλων του Star ολοκληρώθηκε με τις 21 διαγωνιζόμενες που επιλέχτηκαν για την επόμενη φάση να μπαίνουν, ουσιαστικά, στη διεκδίκηση του πολυπόθητου τίτλου. Η Mary Vitinaros έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως model instructor, αλλά δεν φαίνεται να εντυπωσιάσε τους πάντες... Η Σοφία Χατζηπαντελή, για παράδειγμα, "γείωσε" με πολύ έντονο και δημόσιο τρόπο το μοντέλο που επέλεξε η παραγωγή να δώσει μαθήματα στα wannabe models της φετινής σεζόν. Υπάρχουν κι άλλα παράξενα, όμως...

41 τα υποψήφια μοντέλα και η τελική λίστα είχε τα μισά. Φσικά outsiders πέρασαν ενώ δεν έλειψαν και μερικά φαβορί που έμειναν "εκτός". Η Κάτια, το Golden Pass της φετινής σεζόν ήταν η πρώτη που πέρασε ενώ στο σπίτι μπήκαν και δύο Plus Size μοντέλα, η Μαρίτα και η Αλεξία.

Αντίθετα, εκτός διαγωνισμού έμεινε το τρανς μοντέλο Έβελυν, η οποία δεν πήρε πολύ καλά την απόριψη και ξέσπασε σε κλάματα, προκαλώντας την επέμβαση των κριτών.

"Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη", έλεγε η Έβελυν, η οποία μετά την ανακοίνωση εμφανίστηκε θυμωμένη τονίζοντας ότι μπορεί να μην τα πήγε καλά στο bootcamp αλλά δεν της έδωσαν ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσρι "ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο".

Ιδού τα 21 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM και για τα οποία το ταξίδι ξεκινά μόλις τώρα!

Πρεμιέρα για τη Mary Vitinaros

Όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή, ενεργό ρόλο σε αυτή τη φάση ως Model Instructor θα παίξει η ελληνικής καταγωγής καλλονή Mary Vitinaros την οποία, φυσικά, παρουσίασαν αναλόγως και στο χθεσινό επεισόδιο.

"Η υπερκαλλονή @maryvitinaros έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και έρχεται στο #GNTMgr ως model instructor των κοριτσιών", διαβάζουμε στη λεζάντα που παρουσίασε τη νέα προσθήκη στην ομάδα του GNTM, όμως τα προσόντα της δεν φαίνεται να εντυπωσίασαν τους πάντες...

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση αυτή (τα οποία, στην πλειοψηφία τους, βέβαια, ζητούσαν την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή) ξεχώρισε, χωρίς αμφιβολία αυτό της ίδιας της Σοφίας η οποία απλά... γέλασε, αλλά γέλασε πολύ και προκλητικά.

Προφανώς η Σοφία Χατζηπαντελή αμφισβητεί την καριέρα της Mary Vitinaros και δεν το κρύβει, ενώ δεν έμεινε μόνο σε αυτό το σχόλιο. Προχώρησε και σε story κάνοντας την καυστική και υπερ-προκλητική αντίδρασή της ακόμη πιο έντονη.

Προβοκατόρικη ή μη, η αντίδραση της Σοφίας δεν θα μείνει ασχολίαστη και θα έχει και συνέχεια. Πάντως, αξίζει να καταθέσουμε και κάτι που μπορεί να έχει τη σημασία του. Ενώ πριν από τρεις μήνες η Βίκυ Καγιά είχε αναγγείλει με μεγάλη χαρά την ένταξη της Vitinaros στην ομάδα, τώρα, στην ανάρτηση της Vitinaros για την ομάδα, η Καγιά είναι άφαντη! Τυχαίο; Μπορεί... Μπορεί να πρόκειται και για "επι τούτου ίντριγκα"... Όλα είναι πιθανά... Σε κάθε περίπτωση, ιδού η ανάρτηση που μας έκανε εντύπωση.

Προς το παρόν, τα κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι όπου τους υποδέχεται η Mary μαζί με τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος θα είναι ο coach τους. Πρώτη εβδομάδα, πρώτη δοκιμασία, πρώτη αποχώρηση... Ιδού και μια πρώτη γεύση