GNTM: Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή με μια αγκαλιά αλλά συζητήθηκε αρκετά - Τα πρώτα πλάνα της Mary Vitinaros

04.10.2022
GNTM: Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή με μια αγκαλιά αλλά συζητήθηκε αρκετά - Τα πρώτα πλάνα της Mary Vitinaros
Οι auditions ολοκληρώθηκαν και μαζί με αυτές και ο ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή ως guest κριτής, όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή. Χθες το βράδυ (3/10/2022) ειπώθηκε το "αντίο" ή, κατά τη Βίκυ Καγιά το "επανιδείν". Μερικοί, όμως, δεν πείστηκαν για τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών.

Με την εκκεντρική εμφάνισή της, αλλά και το πληθωρικό ταμπεραμέντο της, η Σοφία Χατζηπαντελή υπήρξε, χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των auditions στο φετινό GNTM. Η αγαπημένη του κοινού αποχαιρέτησε χθες τους fans αλλά και τους συνεργάτες της, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα.

«Τα πήγες τέλεια!», της είπε με ενθουσιασμό η Βίκυ Καγιά -σαν να μην ήταν σίγουρη, υπογράμμισαν αρκετοί. «Θα ξαναέρθει η Σοφία όταν τελειώσει τα campaigns της στο εξωτερικό και έχει λίγο off», συνέχισε η Βίκυ, με τη Σοφία όμως να μη δείχνει και τόσο σίγουρη! «Θα μας λείψεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπάμε πολύ!», είπαν όλοι μεταξύ τους και αγκαλιάστηκαν. Στον σχολιασμό του Πρωινού Μας, όμως, εντοπίστηκε μια γκριμάτσα που ίσως κρύβει κάτι άλλο. Ποιος ξέρει! Όλα είναι πιθανά -και μάλιστα... το ίδιο πιθανά!

Η Βίκυ Καγιά πάντως, μοιράστηκε μία ξεχωριστή φωτογραφία με τη Σοφία στο carousel που μοιράστηκε χθες, λίγο πριν ξεκινήσει το ID Walk.

Ως προς τη συνέχεια, πάντως, είδαμε το trailer του σημερινού (4/10/2022) επεισοδίου και είχαμε τα πρώτα πλάνα της Mary Vitinaros η οποία, όπως ήταν γνωστό από την αρχή θα είναι η coach των μοντέλων στο bootcamp.