Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποχαιρετά τη Ρίζω και τη σειρά, αλλά το κάνει χωρίς... κεφάλι

28.06.2022
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποχαιρετά τη Ρίζω και τη σειρά, αλλά το κάνει χωρίς... κεφάλι
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ρίξει αυλαία η αγαπημένη σειρά το ΑΝΤ1 και, ένας ένας, οι πρωταγωνιστές λένει τα δικά τους "αντίο" στους ρόλους που άλλαξαν τις ζωές τους (κατά δική τους ομολογία) και την ελληνική τηλεόραση, από την άποψη της στροφής προς τη μυθοπλασία (κατά γενική ομολογία).

Είδαμε το "αντίο" της Αμαλίας Καβάλη στην Ουρανία της και της Θεοφανίας Παπαθωμά στη Βιολέτα της και τώρα ήρθε η ώρα της Ελένης Καρακάση να αποχαιρετήσει δημόσια τη δική της Ρίζω.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες (27/6/2022) είχε τις τελευταίες της σκηνές η αγαπημένη Ρίζω και αυτές ήταν στον γάμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Τη σκηνή στο δωμάτιο της Δρόσως (που, προφαώς, γυρίστηκε τελευταία) μοιράστηκε η Ελένη Καρακάση και αμέσως μετά δυο βίντεο όπου αποχαιρετά τα δύο συνεργεία. Στη λεζάντα η συγκίνηση και το "ευχαριστώ" στην Αμαλία Καβάλη και τον Σταύρο Κωστόπουλο που εκτελούσαν χρέη κάμεραμαν και ιδού η ανάρτηση:

Και με αυτή τη σκηνή έκλεισαν για μένα οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!!! Και μετά αποχαιρετισμός με τα δυο συνεργεια!!!!!Στη βιντεοσκόπηση η @amalia_kavali ❤️για το α’συνεργειο και ο @stavroskosto για το β’αυνεργειο!!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τα γέλια,τα κλάματα,την παρέα,την αγάπη,τη φιλια,το γέμισμα της ψυχής αυτα τα 3 χρόνια!!!! Για όλα τα φιλαράκια μπροστά και πίσω απο τις κάμερες!!!!❤️❤️😘😘

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η Αμαλία Καβάλη κατέγραψε το πρώτο "αντίο" της φίλης της, όμως, μάλλον δεν κοιτούσε καλά στην κάμερα! Από το βίντεο αυτό λείπουν τα κεφάλια των πρωταγωνιστών και η Αμαλία δεν το άφησε ασχολίαστο κάτω από την ανάρτηση: "Μαρη ελενη. Ακέφαλη σε έβγαλα η ρουφιανα????", της "φωνάζει της Καρακάση, η οποία, όμως, προφανώς, δε "μασάει".