Γη της Ελιάς: Τελευταίο επεισόδιο με γάμο, μανιάτικες δίπλες αλλά και ένα συγκινητικό "αντίο"

28.06.2022
Γη της Ελιάς: Τελευταίο επεισόδιο με γάμο, μανιάτικες δίπλες αλλά και ένα συγκινητικό "αντίο"
Πρώτη ξεκίνησε τη σεζόν φέτος, πρώτη την τερματίζει. Η δημοφιλής σειρά του Mega ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο της την ερχόμενη Πέμπτη, 30/6/2022, και ιδού μερικά από τα όσα μας... περιμένουν!

Ακόμη τρία επεισόδια μέχρι το τέλος της πρώτης, ιδιαίτερα επιτυχημένης σεζόν για την τηλεοπτική σειρά που υπογράφουν ο Ανδρέας Γεωργίου στη σκηνοθεσία και η Βάνα Δημητρίου στο σενάριο.

Η κατάληξη θα είναι ευχάριστη σε ένα από τα πολλά μέτωπα που αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά καθώς την Πέμπτη θα ζήσουμε από κοντά τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, μαζί με τη βάπτιση της κόρης τους. Από το Mega έχουν ήδη στείλει και τα προσκλητήρια, "τάζοντας" μέχρι και μανιάτικες δίπλες.

Άλλα θέματα που θα απασχολήσους τους φανς θα είναι ο Δημήτρης που θα βρεθεί νεκρός και η αποκάλυψη του Κουράκου, όχι μόνο ότι τελικά δεν ήταν γιος της Αθηνάς, αλλά ότι εκείνη διατηρούσε κρυφή σχέση με τον Ιάκωβο. Και μιλώντας για Ιάκωβο, θυμίζουμε ότι εκείνος ετοιμάζεται να φύγει για την Ισπανία, μη λέγοντας σε κανέναν τον πραγματικό λόγο (που είναι γιατί οι γιατροί του δίνουν μόνο λίγους μήνες ζωής).

Στην πραγματική ζωή, η Άντζελα Γκερέκου αφιέρωσε μία ανάρτηση στον Στέφανο Κυριακίδη που ερμηνεύει τον Ιάκωβο στη σειρά, στέλνοντάς του ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

Μετρώντας, λοιπόν, αντίστροφα, ιδού το σημερινό trailer για μια ακόμη γεύση λίγο πριν από το τέλος