"Άγριες Μέλισσες": Η Δρόσω είναι έγκυος, ο Κωνσταντής ένας γλύκας, αλλά ο κόσμος έχει τα παράπονά του -και τα εκφράζει

29.06.2022
"Άγριες Μέλισσες": Η Δρόσω είναι έγκυος, ο Κωνσταντής ένας γλύκας, αλλά ο κόσμος έχει τα παράπονά του -και τα εκφράζει
Καλά καλά δεν προλάβαμε να χαρούμε με τον γάμο του Κωνσταντή με τη Δρόσω και μάθαμε ότι θα γίνουν, κιόλα, τρεις. Η συγκίνηση είναι μεγάλη αλλά και οι αντιδράσεις πολλές. Ιδού γιατί.

Η Δροσούλα και ο Κωνσταντής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. Ο κόσμος τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και ο γάμος τους, που τελικά, πραγματοποιήθηκε (αφού η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα) έγινε δεκτός με τεράστια χαρά και ανακούφιση.

Δεν προλάβαμε καλά καλά να αφομιώσουμε τις χαρές και ήρθε ακόμη μία, μεγαλύτερη. Η Δρόσω λιποθύμησε, ήρθε η Σοφούλα (στη θέση στης Ρίζως) και επιβεβαίωσε τα χαρούμενα... Ο Κωνσταντής "έλιωσε" ακόμη μια φορά και οι φανς τον/τους αποθέωσαν:

Υπήρξε, όμως, ένα θεματάκι που δεν μπορεί να μείνει χωρίς σχολιασμό το αντίθετο μάλιστα.

Οι φανς του ζευγαριού έχουν εκφράσει έντονα παράπονα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο γάμος, η πρώτη νύχτα και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από τους σκηνοθέτες, ειδικά αφού έγινε γνωστό ότι οι δυο σκηνές γράφτηκαν με μεγάλη λεπτομέρεια όμως, λόγω πίεσης χρόνου, τώρα που φτάνουν στο τέλος, δεν γυρίστηκαν ποτέ.

Αυτές οι σκηνές παραλήφθηκαν (ή γυρίστηκαν στο... πόδι) ενώ σε άλλες (πχ αυτές Σταμάτη-Βιολέτας, ή Ασημίνας-Νικηφόρου) δόθηκε χρόνος που δεν χρειαζόταν (κατά τη δική τους, πάντα, εκτίμηση)

Ιδού και μερικές αντιδράσεις.

Κατά τα άλλα, πάντως, και ενώ η σειρά φτάνει προς το οριστικό τέλος της, στο σημερινό επεισόδιο αναμένουμε τις εξής εξελίξεις:

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Ο Κυριάκος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία. Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Ιδού και το trailer για μια πρώτη γεύση.