Σασμός: Ώρα μηδέν για Μαθιό και Μανώλη και ένα νέο τραγούδι, ύμνος στη μάνα

27.06.2022
Σασμός: Ώρα μηδέν για Μαθιό και Μανώλη και ένα νέο τραγούδι, ύμνος στη μάνα
Η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Alpha φτάνει στο τέλος της και το ενδιαφέρον συνεχίζεται αμείωτο.

Στο σημερινό [27/6/2022] επεισόδιο του Σασμού το βάρος πέφτει στη σκηνή μεταξύ Μαθιού και Μανόλη όπου ο πρώτος, στην ουσία, πιέζει τον δεύτερο να τον "λυτρώσει" και να αποκαλύψει την αλήθεια στην αστυνομία και σε όλους γιατί δεν αντέχει άλλο να φοβάται και τη σκιά του.

Την ίδια ώρα η Βασιλική προετοιμάζεται για το γάμο της, χωρίς να έχει ιδέα για το πόσο θα αλλάξει η ζωή της σε λίγες ώρες.

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο γιατρός ενημερώνει τον Αστέρη πως είναι συμβατός, όμως του λέει πως αν επιμένει να μένει ανώνυμος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση.

Στο μεταξύ -και με τη στήριξη του Αντώνη- ο Γεράσιμος προσπαθεί να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα της ζωής του, ενώ η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφό του αργεί να ‘ρθει… Ο Αντώνης ρωτά τον Γεράσιμο αν έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Βαγγέλης έχει επισκεφθεί τον πατέρα του στο σπίτι του στο βουνό. Εκείνος προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει στην οικογένειάς του γιατί διαισθάνεται πως κάτι κακό έχει γίνει.

Στο μεταξύ, ένα νέο τραγούδι εντάσσεται στο δυναμικό soundrack της σειράς. Και αυτό σε Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα ξεκινά ως ένα μελωδικό νανούρισμα για να απογειωθεί σε ένα περήφανο, δυναμικό τραγούδι αφιερωμένο στη «Μάνα».

«Η Μάνα μου είναι η καρδιά, το βλέμμα της το βιός μου…» λέει ο στίχος μέσα από τη δωρική ερμηνεία του Αντώνη Μαρτσάκη. «Ο ήλιος είσαι Μάνα μου με το φεγγάρι αντάμα κι όταν γελάς ενώνονται το γέλιο με το κλάμα» συνεχίζει, για να κλείσει με το: «όσο είναι η Κρήτη μάνα μου ομορφοστολισμένη έτσι η γη όπου πατώ θα σε έχει ευλογημένη.