Σασμός: Ο μικρός Πετρής εμφανίστηκε επιτέλους και το hashtag του τρεντάρει στο Twitter - Το τρολάρισμα, βέβαια, καλά κρατεί

28.04.2022
Σασμός: Ο μικρός Πετρής εμφανίστηκε επιτέλους και το hashtag του τρεντάρει στο Twitter - Το τρολάρισμα, βέβαια, καλά κρατεί
Η στιγμή που όλοι περίμεναν εδώ και καιρό έφτασε -ή μάλλον, προαναγγέλθληκε- και οι φανς της σειράς ξετρελάθηκαν. Ο γιος της Αργυρώς (και του Αστέρη, όπως ξέρουμε εμείς αλλά όχι ο ίδιος) φάνηκε στο trailer του επόμενου επεισοδίου και το "γλέντι" ξεκίνησε.

Ο σκηνοθέτης του Σασμού είχε αποκαλύψει ότι στο χθεσινό επεισόδιο (27/4/2022) θα έκανε την εμφάνισή του ο Πετρής, το μωράκι για το οποίο όλοι ακούγαμε σε μορφή spoilers, όμως, όχι στην πραγματικότητα, και όντως το είδαμε, όμως στο trailer για το σημερινό επεισόδιο και, μάλιστα, στο τέλος του. Πολύ μελετημένες όλες οι κινήσεις της παραγωγής!

Μετά το τέλος της δίκης και την αθώωηση του Αστέρη η Αργυρώ δεν μπορεί να μείνει στιγμή στην Κρήτη και παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Γιάννενα. Μαζί της και η μητέρα της η οποία παρόλο που για την κόρη της είναι "κόκκινο πανί" τη συνοδεύει για να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της ακόμη μία φορά.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να συγχωρήσει τη Μαρίνα για την απόφαση που πήρε να μην επιτρέψει στον δικηγόρο τους να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που του έδωσε εναντίον της Σεμίνας με αποτέλεσμα η κατάθεσή της να είναι εκείνη που τελικά οδήγησε στην αθώωση του Αστέρη. Η κοπέλα θα θελήσει να κάνει έφεση, όμως η μητέρα της θα προσπαθήσει να τη μεταπείσει. Τι θα γίνει θα φανεί στην πορεία.

Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε επίσης την έκπληξη που κάνει ο Άγγελος στην Άσπα -επισκευάζει την καντίνα της- με σκοπό να την πείσει να μείνει στην Κρήτη αλλά μένουμε στη στιγμή που η Αργυρώ και η Μαρίνα επιστρέφουν στο σπίτι τους και τους υποδέχεται ο Σταύρος με τον Πετρή!

#babystamatakis το hashtag το οποίο υπήρχε και παλιότερα όμως χθες πήρε... φωτιά! Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα:

Με αφορμή αυτή την εμφάνιση, βέβαια, δεν έλειψε και το σχετικό τρολάριασμα που ένα χαμόγελο μας το άφησε! Ιδού εν αναμονή του σημερινού επεισοδίου, όπου, μεταξύ άλλων, μάλλον θα δούμε τον Μαθιό να παραδέχεται δημόσια την αγάπη του για τη Βασιλική μέσα στο καφενείο! Ανύπομονούμε.