Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει στοιχεία για το επεισοδιακό τέλος του πρώτου κύκλου

27.04.2022
Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει στοιχεία για το επεισοδιακό τέλος του πρώτου κύκλου
Ο Κώστας Κωστόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν κι εμείς στεκόμαστε στο παιδί του Αστέρη, στους δυο θανάτους που έρχονται και στα πρόσωπα που συνεχίζουν στον δεύτερο κύκλο.

Ακόμη 40 επεισόδια του Σασμού θα χαρούν οι θαυμαστές της σειράς του Alpha μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου που θα προβάλλεται, όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης της, Κώστας Κωστόπουλος σήμερα το πρωί.

Σήμερα (27/4/2022) θα προβληθεί το 131ο επεισόδιο και η σειρά θα φτάσει μέχρι το νούμερο 170 για αυτή την πρώτη σεζόν, που όπως ακούσαμε πρόκειται να τελειώσει με δραματικό τρόπο σε πολλά επίπεδα προκειμένου να διατηρηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τον επόμενο, δεύτερο κύκλο. Σε αυτό τον δεύτερο κύκλο, μάλιστα, ο κύριος Κωστόπουλος υπογράμμισε ότι συνεχίζει σύσσωμη η ομάδα του Σασμού -εκτός βέβαια από τους πρωταγωνιστές που θα χάσουν τη ζωή τους. Για δύο θανάτους, μίλησε συγκεκριμένα, χωρίς, όμως να δίνει το παραμικρό hint.

Το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με τεράστια ανυπομονησία καθώς θα ακουστεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την ενοχή ή μη του Αστέρη και, όπως εξήγησε ο σκηνοθέτης, η επιλογή του να μη δώσουν κάποιο στοιχείο στο trailer ήταν τελίως σκόπιμη -ζήτησε, μάλιστα, συγνώμη από τους τηλεθεατές για τη "δοκιμασία" ενώ τους ευχαρίστησε, ταυτόχρονα για το 35% που τους χαρίζουν στους δείκτες τηλεθέασης.

Ο μικρός Πετρής

Μεταξύ των όσων είπε ο κύριος Κωστόπουλος κρατάμε το ότι αυτή την εβδομάδα θα δούμε τον γιο της Αργυρώς και του Αστέρη (όπως εμείς ξέρουμε ήδη). Πρόκειται για ένα γλυκύτατο παιδάκι, όπως είπε, που δεν τους δημιούργησε κανένα πρόβλημα στα γυρίσματα και εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα.

Η αταξία της Στέλλας

Ακόμη μία αποκάλυψη που έκανε ο κύριος Κωστόπουλος αφορά στην ηρωίδα που ενσαρκώνει η Ευγενία Σαμαρά, τη Στέλλα, η οποία μετά την τεράστια επιτυχία της ως δικηγόρος του Αστέρη θα την κάνει την "τρελίτσα" της. Προφανώς σε σχέση με τον Γεράσιμο (Αργύρης Παντζάρας) η εξέλιξη. Έχουμε ήδη δει ότι κάτι έχει ξεκινήσει μεταξύ τους.

Ιδού και η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κώστα Κωστόπουλου με όλες τις τελευταίες αποκαλύψεις για τη δημοφιλή σειρά του Alpha.