Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στα όριά της -Απειλεί ανοιχτά την Αρετή και το Twitter την απωθεώνει

24.03.2022
Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στα όριά της -Απειλεί ανοιχτά την Αρετή και το Twitter την απωθεώνει
Η στιγμή που περίμεναν με αγωνία όλοι οι fans της σειράς έφτασε. Στο σημερινό επεισόδιο (24/3/2022) -μεταξύ άλλων- θα δούμε τη Βασιλική να ορθώνει το ανάστημά της και ξεκαρίζει με πάθος τη θέση της στη μητέρα της από την οποία έχει ακούσει τα μύρια όσα όλον αυτό τον καιρό για τον άντρα που αγαπάει και στηρίζει ως το τέλος.

Στιγμές αγωνίας για τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του Mega. Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της εξέλιξης αφορά στο επικείμενο δικαστήριο του Φίλιππου, την υπεράσπιση του οποίου έχει αναλάβει -ποιος άλλος- ο Λυκούργος.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον νεαρό που, σύμφωνα με τα spoilers θα κριθεί ένοχος, παρά τις καταθέσεις της Βασιλικής, του Ιάκωβου, του Μάνου και της Μαργαρίτας υπέρ του. Βέβαια, ο Λυκούργος, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του και τελικά, λέγεται ότι θα καταφέρει να του χαρίσει την ελευθερία του αν και με περιοριστικούς όρους.

Πριν φτάσουμε, όμως εκεί, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους χρήστες του Twitter είναι η στάση της Βασιλικής απέναντι στη μητέρα της και, κατ' επέκταση, στον πατέρα και τον αδελφό της, οι οποίοι όλον αυτό τον καιρό δεν χάνουν ευκαιρία να τονίσουν πως δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσουν τον "φονιά του Στέφανου".

Ως εδώ και μη παρέκει, φαίνεται να λέει η Βασιλική, όμως, η οποία από τότε που έγινε μάνα και έχοντας ζήσει με τον Φίλιππο τόσα και τόσα νιώθει πιο δυνατή από ποτέ και στέκεται απέναντι στη μητέρα της όπως δεν έχει σταθεί ποτέ άλλοτε.

"Αν βάλετε φυλακή τον άντρα μου, θα γίνετε εχθροί μου μέχρι να πεθάνω. Το άκουσες;" φωνάζει η Βασιλική στη μητέρα της χτυπώντας, μάλιστα το χέρι της στο τραπέζι, σε μία έκρηξη που όμοιά της δεν έχει δει ξανά η Αρετή. Πώς θα αντιδράσει, άραγε στην απειλή της κόρης της. Θα δούμε στη συνέχεια.

Προς το παρόν, ιδού τι άλλο να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο καθώς και μερικά από τα τιτιβίσματα που αποθεώνουν τη Βασιλική.

Η Εύα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του. Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων και περνούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα στο θερμοκήπιό τους. Η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει. Η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.