Άγριες Μέλισσες: Κηδεία στο Διαφάνι πρώτη φορά ύστερα από έναν χρόνο - Οι backstage εικόνες και το παράνομο φιλί [video]

21.03.2022
Άγριες Μέλισσες: Κηδεία στο Διαφάνι πρώτη φορά ύστερα από έναν χρόνο - Οι backstage εικόνες και το παράνομο φιλί [video]
Νέα εβδομάδα με πολλές εξελίξεις ξεκινά σήμερα για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ή παπα-Γρηγόρης αν προτιμάτε, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και δίνει πολύ συχνά "τροφή" στους αμέτρητους fans της σειράς. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του μετέφερε τους θαυμαστές της σειράς σε γυρίσματα επόμενων επεισοδίων και, συγκεκριμένα, σε μια κηδεία που έρχεται.

"Από πέρυσι έχουμε να κάνουμε κηδεία αν ενθυμούμαι καλά... Δυστυχώς επιστρέψαμε στο νεκροταφείο... Ζωή σε μας...", γράφει στη λεζάντα ο δημοφιλής ηθοποιός και υποθέτουμε, όμως, ότι το γύρισμα αφορά στην κηδεία του Ορφανίδη που περιμένουμε αυτή την εβδομάδα.

Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο, το πρώτο της εβδομάδας αυτής (21/3/2022) περιμένουμε πολλές εξελίξεις και μεταξύ αυτών ένα παράνομο φιλί μεταξύ Πηνελόπης και Μελέτη!

Η επίσκεψη του Ντούνια στον παπά-Γρηγόρη, φέρνει αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οι εντάσεις στη σχέση του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται, ενώ η επίσκεψη της Πηνελόπης θα φέρει στο προσκήνιο τοιν καταδικασμένο έρωτά της με τον Μελέτη. Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα, αλλά και τη συζήτηση που είχε με την Πηνελόπη. Το ίδιο βράδυ, η δεξίωση των Σεβαστών θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά την εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη, την ώρα που ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης», ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των 5.