Άργύρης Πανταζάρας: Το πρώτο επίσημο πλάνο στον "Σασμό" και μία απίθανη αποκάλυψη

01.03.2022
Άργύρης Πανταζάρας: Το πρώτο επίσημο πλάνο στον "Σασμό" και μία απίθανη αποκάλυψη
Ο "Γεράσιμος Χριστογιάννης" έφτασε στην Άνω Ποριά. Οι φίλοι (και οι συγγενείς) τον φωνάζουν "Μάκη". Μήπως έχεις ήδη κάνει τη... σύνδεση;

Μία άφιξη που αναμένεται με αγωνία τον τελευταίο καιρό. Μετά το "Κόκκινο Ποτάμι" και τις "Άγριες Μέλισσες" ο Αργύρης Πανταζάρας ετοιμάζει "απόβαση" στον "Σασμό".

Έχουμε ξαναμιλήσει γι' αυτή τη νέα εξέλιξη στη δημοφιλή σειρά του Alpha όμως σήμερα έχουμε κάτι νεότερο και πολύ πιο "ζουμερό" να προσθέσουμε.

Ο Αργύρης Πανταζάρας πρόκειται να ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Γεράσιμο "Μάκη" Χριστογιάννη, ο οποίος θα ενταχθεί στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς, στο πλευρό του διευθυντή, Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρης Ήμελλος). Ο Μάκης θα καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προϊσταμένου του. Λιγομίλητος, με υψηλή αντίληψη αλλά και αρκετές εκρήξεις βίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις, διαβάζουμε στα τηλεοπτικά ρεπορτ΄ζ και αναμένουμε την επιβεβαίωση επί της μικρής οθόνης σύντομα.

Χθες (28/2/2022) είχαμε το πρώτο trailer με την άφιξη του υπαστυνόμου στο τμήμα της Άνω Ποριάς και οι fans ενθουσιάστηκαν μεμιάς:

Βλέποντας, όμως και το trailer για το επόμενο (1/3/2022) επεισόδιο αμέσως παρατηρήσαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον που έδωσε άλλη οπτική στις εξελίξεις.

Όπως έχουμε δει, τις τελευταίες μέρες ο Αστέρης δεν περνά όμορφα στη φυλακή. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει βουτήξει στην κατάθλιψη και δεν σηκώνεται καν από το κρεβάτι του. Ο συγκάτοικός του ανησυχεί και μην μπορώντας να κάνει κάτι γι 'αυτό στρέφεται μέχρι και στο μεγάλο αφεντικό της φυλακής, τον Καραπάνο, τον οποίο ο ίδιος φοβάται, όμως δεδομένης της ιδιαίτερης σχέσης που έχει αναπτύξει εκείνος με τον Αστέρη, σκέφτηκε ότι δεν είχε άλλη λύση.

"Γιατί νοιάζεσαι τόσο για μένα; Επειδή σου έσωσα τη ζωή;", ρωτά τον Καραπάνο ο Αστέρης και εκείνος του απαντά με μία φράση που συγκεντρώνει όλο μας το ενδιαφέρον. "Και γι' αυτό αλλά και γιατί έχεις την ίδια ηλικία με τον Μάκη μου", ακούμε τον Καραπάνο να λέει και ιδού η σύνδεση. Ο "Γεράσιμος Μάκης" είναι ο γιος του "Καραπάνου". Ο γιος του ισχυρού κακοποιού είναι κακοποιός -και πλησιάζει κοντά του όλο και περισσότερο. Μετράμε αντίστροφα για τις εξελίξεις λοιπόν!