Survivor: Δύο Κόκκινοι και δυο Μπλε στον "τάκο" αυτή την εβδομάδα - Η συγκίνηση και το βίντεο που κόπηκε από την παραγωγή

01.03.2022
Survivor: Δύο Κόκκινοι και δυο Μπλε στον "τάκο" αυτή την εβδομάδα - Η συγκίνηση και το βίντεο που κόπηκε από την παραγωγή
Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε την ασυλία χθες οπότε ήταν οι Μπλε που χρειάστηκε αφενός να παλέψουν μεταξύ τους για την ατομική ασυλία, αφετέρου να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Από την κάλπη το όνομα που προέκυψε (και μάλιστα παμψηφεί) ήταν αυτό του Σπύρου Μαρτίκα ενώ ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία στο μεταξύ, υπέδειξε τον Γιάννη Τσολάκη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ήταν ο Απόστολος Ρουβάς που έπρεπε να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο (με τη Βρυσηίδα ήδη υποψήφια από τη χθεσινή ψηφοφορία) από την ομάδα του και το έκανε χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη επιλέγοντας τη Μυριέλλα.

Από όλο το χθεσινό επεισόδιο θα εστιάσουμε στο βίντεο που προβλήθηκε για τη στιγμή που οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση μίλησαν προς το κοινό για τελευταία φορά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Σε αυτό ακούσαμε ακόμη μια φορά τον Σπύρο να ζητά από όποιον τυχόν έχει αποφασίσει να τον στηρίξει να μην τον κάνει και να ρίξει την ψήφο του στα κορίτσια της κόκκινης ομάδας που θέλουν πολύ να μείνουν στο παιχνίδι και τις Βρυσηίδα και Μυριέλλα να εκφράζουν όντως αυτό, τη βούλησή τους, δηλαδή, να παραμείνουν στο Survivor.

Αυτό που έκανε εντύπωση όμως ήταν η στιγμή που πήρε τον λόγο ο Γιάννης Τσολάκης. Ο παίκτης των Μπλε μίλησε με πάθος για τη μοναδική εμπειρία που του πρόσφερε το παιχνίδι ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της πείνας, κοροϊδεύοντας κατά κάποιον τρόπο τον "προηγούμενο εαυτό του" που πεινούσε τόσο συχνά. Προς το τέλος της ομιλίας του Γιάννης βλέπουμε τους παίκτες και από τις δυο ομάδες φανερά συγκινημένους, μέχρι και δακρυσμένους, σε σημείο που προκαλεί εντύπωση καθώς τα όσα είπε δεν δικαιολογούν τέτοια αντίδραση.

Η εξήγηση δόθηκε σήμερα το πρωί από το Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου μεταδόθηκε ότι ο Γιάννης Τσολάκης μίλησε με συγκίνηση για την πρόθεσή του να φύγει από το παιχνίδι υποστηρίζοντας ότι του λείπει ο αδελφός του, έχει γίνει σκιά του εαυτου του και ότι δεν αντέχει άλλο. Αυτά ήταν τα λόγια που συγκίνησαν συμπαίκτες και αντιπάλους, λόγια, όμως που κόπηκαν από το μοντάζ προκειμένου να σταθούν όλοι οι υποψήφιοι επί ίσοις όροις απέναντι στο κοινό!

Ιδού η στιγμή αυτή και στη συνέχεια το trailer για το σημερινό [1/3/2022] επεισόδιο.