Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν επιτέλους έπαθλο επικοινωνίας - Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα και η κούκλα σύντροφος του Γιάννη [video]

02.03.2022
Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν επιτέλους έπαθλο επικοινωνίας - Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα και η κούκλα σύντροφος του Γιάννη [video]
Ε, ναι, έγινε κι αυτό. Φαίνεται ότι έσπασε επιτέλους η "κατάρα" και οι Μαχητές κέρδισαν έπαθλο επικοινωνίας πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού. Η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη.

Γύρισε ο τροχός και οι Μπλε πήραν την πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα που τους έδωσε τη δυνατότητα να διαβάσουν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Οι Κόκκινοι ήταν πολύ κατώτεροι αγωνιστικά με τις γυναίκες -πλην της Κάτιας που δείχνει να επανήλθε κάπως πιο δυναμικά- στα... "πατώματα". Το γεγονός αυτό γέμισε ταραχή τους Διάσημους που έβγαλαν ξανά τα "μαχαίρια' μεταξύ τους.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, όμως, η χαρά και η συγκίνηση δεν μπορούσε να περιγραφεί. Ύστερα από μήνες ήρθε ο καιρός να δουν φωτογραφίες αγαπημένων τους προσώπων και να διαβάσουν τα μηνύματα που τους έστειλαν.

Όλες οι στιγμές ήταν συγκινητικές, όμως από τις αντιδράσεις των fans (αλλά και haters) στα social media ξεχώρισαν, χωρίς αμφιβολία δύο.

"Πρώτη και καλύτερη" η στιγμή που η Ασημίνα, επιτέλους, λαμβάνει το μήνυμα που τόσο πολύ περίμενε όπως έλεγε και ξανάλεγε σε κάθε ευκαιρία, από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Η παραγωγή έδειξε το βίντεο αυτό τελευταίο. Ιδού η στιγμή αυτή, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο η 22χρονη ποδοσφαρίστρια -ή "βουνό" όπως την αποκαλεί ο "καλός" της- πλάνταξε στο κλάμα!

Στη συνεχεια βλέπεις ολόκληρο το βίντεο από την επικοινωνία των Μπλε με τον έξω κόσμο και στο 0:45 το κομμάτι με τα μηνύματα που έλαβε ο Γιάννης Τσολάκης. Μεταξύ αυτών και το μήνυμα της συντρόφου του, το οποίο συζητήθηκε πολύ εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο το παρακολούθησε η Σοφιάννα. Οι δύο συμπαίκτες φέρονται να έχουν έρθει λίγο πιο κοντά, εξ ου και το ενδιαφέρον. Ιδού το απόσπασμα:

Όσο για τη συνέχεια; Ιδού το trailer του σημερινού (2/3/2022) επεισοδίου όπου, εκτός των άλλων, θα δούμε και την επόμενη αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι είναι η Μυριέλλα και η Βρισηίδα από τους Διάσημους και από τους Μαχητές ο Σπύρος και ο Γιάννης.