Σασμός: Η Αργυρώ παίρνει τη "μαύρη" απόφαση [sneak preview]

15.02.2022
Σασμός: Η Αργυρώ παίρνει τη "μαύρη" απόφαση [sneak preview]
Ο θάνατος του Πετρή έχει πέσει βαρύς στους ώμους της αδελφής του η οποία δεν φαίνεται να έχει βρεί τρόπο να τον αποδεχτεί ως πραγματικότητα ενώ οι τύψεις που κουβαλάει θα την οδηγήσουν σε μια μοιραία απόφαση. Την πρώτη φάση αυτής της εξέλιξης, αλλά και άλλες πολλές θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Ιδού μια πρώτη γεύση:

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός την πρόδωσε και βλέπει την εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της να χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη δύναμή της. Από την άλλη ο Μαθιός επισκέπτεται την Βασιλική και είναι πολύ θυμωμένος με την Καλλιόπη. Της μιλάει για την πίεση που νιώθει από την μητέρα του και για την επιλογή του να προδώσει το μπλόκο στην Αστυνομία.

Ο Αστέρης από την άλλη περνά δύσκολες μέρες. Θα μπορέσουν οι επίμονες συμβουλές του Τόλη να τον κρατήσουν μακριά από την αδίστακτη πλευρά των φυλακών; Ένα γύρισμα της τύχης φτάνει για να σφραγίσει το μέλλον του από ‘δω και πέρα! Το βύθισμα της Αργυρώς στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία… Η Αργυρώ κάνει flashback σκηνές με τον Πέτρο και μονολογώντας εκφράζει τις τύψεις που έχει για τον θάνατο του αδελφού της και δείχνει να έχει πάρει μια "μαύρη" απόφαση!

Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε, επίσης, ότι εντοπίστηκαν τα ίχνη της Σεμίνας στο σημείο του φόνου και οι αρχές ψάχνουν έναν αυτόπτη μάρτυρα. Πού είναι, αλήθεια, η Σεμίνα;