Η Γη της ελιάς: Αυτή είναι θα είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη - Νέος έρωτας και για τη Μυρτάλη

08.02.2022
Η Γη της ελιάς: Αυτή είναι θα είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη - Νέος έρωτας και για τη Μυρτάλη
Νέες σελίδες για τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Mega.

Οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς" συνεχίζονται καταιγιστικές και εμείς εστιάζουμε σήμερα σε δυο νέες αφίξεις που θα αναστατώσουν τις ζωές του Στάθη (Πασχάλης Τσαρούχας) και της Μυρτάλης (Αφροδίτη Λιάντου)

Παγιδευμένος σε έναν γάμο που δεν θέλει εδώ και καιρό με την Αρετή (Δώρα Χρυσικού) και έχοντας χάσει -όπως φαίνεται, για πάντα- τον έρωτα της ζωής του, την Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου), ο Στάθης φαίνεται απόλυτα δυστυχισμένος, μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή του η Εύα Δήμα, την οποία θα ερμηνεύσει -τελικά- η Χρύσα Παππά [φωτό κάτω', την οποία γνωρίζουμε από συμμετοχές της σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως Η Γυναίκα Χωρίς Όνομα πιο πρόσφατα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ελένη, του Mega, τον ρόλο αυτό επρόκειτο να ερμηνεύσει η Βαρβάρα Λάρμου, όμως καθώς η ηθοποιός νόσησε με Covid χρειάστηκε να παρθούν γρήγορα αποφάσεις προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος από τα γυρίσματα.

Νέο ερωτικό ενδιαφέρον, όμως, αναμένεται να βρει και η Μυρτάλη αφού ο έρωτάς της με τον Στέφανο (Liam Ireland) δείχνει να έχει τελειώσει οριστικά.

Ο Νικήτας (Βασίλης Αθανασόπουλος) έρχεται στη Μάνη και θα ταράξει τη ζωή της Μυρτάλης. Ο φίλος το Λεωνίδα φαίνεται ότι θα κερδίσει αμέσως το ενδιαφέρον της νεαρής κόπέλας αλλά και εκείνος δεν θα μείνει ασυγκίνητος!

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό [8/2/2022] της σειράς:

Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία, αλλά εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην ενδώσει. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, κάνει ένα επαγγελματικό λάθος. Η Χάιδω μαθαίνει από τον Λυκούργο για την αγωνία του Στάθη σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Βασιλικής και της το μεταφέρει. Η Βασιλική βρίσκει διέξοδο στην κατάκλιση, φτιάχνοντας τσάντες, τις οποίες η Μαρίνα σκοπεύει να πουλήσει στο μαγαζί της. Η ανησυχία της Μαργαρίτας για τον Αλέξη εντείνεται όταν μαθαίνει για την τυχαία συνάντησή του με τη Μυρτάλη κι απειλεί τον Θεοδόση με χωρισμό αν της ξανακρύψει κάτι τόσο σοβαρό. Ο Θεοδόσης, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κι έναν ακόμα αδιόρατο κίνδυνο που δείχνει να τον πλησιάζει. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη ετοιμάζεται για το Εφετείο, με την Αθηνά να της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Ισίδωρος από την άλλη, με σύμμαχο τον Μάνο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Ο Ιάκωβος με την Ιουλία, ωστόσο, στέκονται στο πλάι τής ανιψιάς τους και τη συνοδεύουν στο δικαστήριο. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πίσω από τις πρώτες παραγγελίες για τις κρέμες και γίνεται έξαλλη...