Survivor: Η "κοτσάνα" της Μυριέλας που έκανε έξαλλο το Twitter και ο τραυματισμός της Ασημίνας

09.02.2022
Survivor: Η "κοτσάνα" της Μυριέλας που έκανε έξαλλο το Twitter και ο τραυματισμός της Ασημίνας
Δύο τα φλέγοντα ζητήματα σχετικά με το δημοφιλές reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το ένα έχει να κάνει με κάτι που προβλήθηκε χθες και το άλλο με κάτι που αναμένεται να δούμε σήμερα -μαζί με την αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο (8/2/2022) οι Κόκκινοι πήραν ακόμη μία νίκη στο έπαθλο φαγητού με αποτέλεσμα οι Μπλε να βρεθούν σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση καθώς έχουν εβδομάδες, πια, να φάνε κάτι. Και σα να μην έφτανε η στεναχώρια, η πείνα και η εξάντλησή τους, είχαν και τη Μυριέλλα να τους λέει τα... απίστευτα.

Το παράπονο του Ανδρέα και η γκάφα της Μυριέλλας

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης εξέφρασε το παράπονό του για την προκλητικά ειρωνική αντιμετώπιση που έλαβε από την ομάδα των Διασήμων, ενώ υπογράμμισε τα της αφαγίας τους που τους κάνει απίστευτα αδύναμους. Τότε η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο για να παρηγορήσει την αντίπαλη ομάδα και τελικά τα έκανε όλα χειρότερα με μια ατάκα τόσο άστοχη που προκάλεσε έκκρηξη από το κοινό (και τους Μπλε, φυσικά)

«Εγώ απλά θέλω να πω από μεριάς μου και στον Ανδρέα αλλά και σε όλα τα παιδιά ότι και το ότι εμείς τρώμε έπαθλα, δε σημαίνει ότι κι εμείς χορταίνουμε. Παιδιά, τρώγοντας ανοίγει το στομάχι και μετά μπορεί να πεινάς και λίγο περισσότερο. Σας το λέω γιατί μπορεί να το πάθετε κι εσείς αυτό. Εμείς το έχουμε πάθει», είπε η παίκτρια και δεν πίστευε κανείς στ' αυτιά του!

Στο Twitter, βέβαια, την "περιποιήθηκαν" κατάλληλα τη Μυριέλλα, η οποία ακόμη και κατά λάθος, έκανε μια γκάφα ολκής!

Ο τραυματισμός της Ασημίνας

Στο trailer για το σημερινό (9/2/2022) επεισόδιο βλέπουμε την Ασημίνα να χτυπά πολύ σοβαρά -όπως φαίενται- στο γονατό της. Τι θα συμβεί άραγε από εδώ και πέρα; Ιδού το trailer ενώ ας θυμήσουμε ότι σήμερα θα έχουμε και μία αποχώρηση από την ομάδα των διασήμων. Υποψήφιοι είναι ο Λάμπρος , ο Απόστολος , η Μυριέλλα και η Αθηνά. Τα spoilers διχάζονται μεταξύ Λάμπρου και Αθηνάς και αναμένεται να φανεί τι θα επιβεβαιωθεί!