Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Με έμπνευση από τον Σαίξπηρ η σημερινή "ερμηνεία" της Πένης! - Ο ρόλος του Σπύρου Μπιμπίλα

28.01.2022
Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Με έμπνευση από τον Σαίξπηρ η σημερινή "ερμηνεία" της Πένης! - Ο ρόλος του Σπύρου Μπιμπίλα
Μία μικρή γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Mega.

Η σειρά που υπογράφουν σεναριακά και σκηνοθετικά οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν και κάθε Παρασκευή που προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega.

"Σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων. Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος. Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές", διαβάζουμε στην επίσημη περιγραφή του καναλιού με τους πρωταγωνιστές (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, Τζένη Καζάκου, Ντάνιελ Νούρκα) να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τι θα δούμε σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο η Πένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και ο Λυκούργος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να επανασυνδέσουν την κόρη τους Λίζα (Τζένη Καζάκου) με τον Άλφρεντ (Ντάνιελ Νούρκα) -αφού, βέβαια, είχαν κάνει τα πάντα για να τους χωρίσουν- και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί η μαμά να επιστρατεύσει (ακόμη μία φορά) τις υποκριτικές της ικανότητες. Σαίξπηρ θα ερμηνεύσει και ιδού η προσπάθειά της σε ένα sneak preview από το σημερινό επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο, βέβαια, έχουμε και την είσοδο νέων χαρακτήρων ένας εκ των οποίων ο Υπουργός Αναστάσιος Παραζάνας τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος από τη συνεργασία αυτή.

Επίσης, θα δούμε τον Μπουκουράν να επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης. Είχε απελαθεί στην Αλβανία και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του αυτή τη φορά, και εργάζονται και οι δυο μαζί στο σπίτι του υπουργού Αναστάσιου Παραζάνα. Επικοινωνεί με την Πένη και ένα βράδυ που λείπει ο υπουργός και η γυναίκα του Μπουκουράν, η Πένη πηγαίνει στην Αθήνα, στο σπίτι του υπουργού να βρει τον εραστή της. Αλλά για κακή τους τύχη επιστρέφουν στο σπίτι και η γυναίκα του Μπουκουράν και ο υπουργός αλλά και ένας πολύ γνώριμος της Πένης. Ο Ηλίας Λαλαμπίρδας, ο βουλευτής της περιφέρειας της.