Σασμός: Ο θρήνος για τον Πετρή συνεχίζεται αλλά όλοι είναι έξαλλοι με την Καλλιόπη - Η επιστροφή της Σεμίνας

27.01.2022
Σασμός: Ο θρήνος για τον Πετρή συνεχίζεται αλλά όλοι είναι έξαλλοι με την Καλλιόπη - Η επιστροφή της Σεμίνας
Μαύρες οι μέρες στο χωριό όπου δεν μπορούν να "χωνέψουν" τι έχει συμβεί.

Ο θάνατος του Πετρή έχει ταράξει συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς του, ενώ, όπως είδαμε στο trailer για το σημερινό επεισόδιο [27/1/2022] ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία πριν προλάβει η Ντίνα -που παρακολουθεί τον Μαθιό- να τον συλλάβει.

Πριν φτάσουμε όμως στα σημερινά θα μείνουμε στο πρόσωπο που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες -αρνητικές- αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες. Μιλάμε για την Καλλιόπη, την οποία ερμηνεύει με αριστοτεχνικό τρόπο η Μαρία Τζομπανάκη. Στην "Καπετάνισσα" καταλογίζουν όλα τα κακά που συνέβησαν τελευταία οι φανς της σειράς -και δεν έχουν και άδικο- και η αίσθηση αυτή αποτυπώνεται απόλυτα στα τιτιβίσματα των χρηστών του Twitter. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά:

Επιστρέφοντας στο σημερινό επεισόδιο, εκτός από την απόφαση του Αστέρη να παραδοθεί (χωρίς να ζητήσει δικηγόρο, μάλιστα) έχουμε και την επανεμφάνισης της Σεμίνας (αλήθεια, ουδείς είχε αναζητήσει την αραβωνιαστικιά του Πετρή σε όλον αυτό τον χαμό;) Η κοπέλα που ήταν μπροστά στο φονικό και είδε τα πάντα αλλά έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης αποφασίζει να μιλήσει στην Αργυρώ. Το ζήτημα είναι αν εκείνη την πιστέψει και τι θα κάνει γι' αυτό. Θα το δούμε

Προς το παρόν ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο: