Survivor: Η αποχώρηση του Θανάση, η βόμβα της Μυριέλλας δια στόματος Λάμπρου και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση Πηλίδη

27.01.2022
Survivor: Η αποχώρηση του Θανάση, η βόμβα της Μυριέλλας δια στόματος Λάμπρου και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση Πηλίδη
Για παιχνίδια στρατηγικής "άλλου επιπέδου" μίλησε ο Γιώργος Λιανός.

Συμβούλιο αποχώρησης είχαμε χθες στο Survivor με τον Θανάση Βισκαδουράκη και την Αθηνά Ευμορφίδη υποψήφιους από την ομάδα των Κόκκινων και τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σοφιάνα Αδαμάκη από τους Μπλε.

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι εκείνος που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι ο παίκτης των Διασήμων με τον αποχαιρετισμό να γίνεται σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης.

Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, συνέβησαν πολλά και διάφορα, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου.

Αρχικά, λίγο μετά τα αγωνίσματα καθώς οι παίκτες αποχωρούσαν από τον στοίβο, η Μυριέλλα βρήκε ευκαιρία και έδωσε στον Γιώργο το γράμμα που του είχε γράψει με σκοπό να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Τζον και -όπως εξήγησε και η ίδια - του ζήτησε να κρατήσουν τη σχέση τους σε πλατωνικό επίπεδο.

Η Μυριέλλα έδωσε το γράμμα στον Γιώργο, όμως στην κάμερα αναρωτήθηκε ευθέως αν του αρέσουν αυτά που του γράφει, την ίδια στιγμή που οι τηλεθεατές αναρωτιούνται για το πώς όλα αυτά έγιναν με τις ευλογίες της παραγωγής ενώ άλλες χρονιές κάτι τέτοιο θα ήταν 100% μεμπτό και τιμωριτέο! Έστω...

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη που θέλει τον Γιωρίκα Πηλίδη ήδη εκτός παιχνιδιού. Λέγεται ότι αφενός η στέρηση φαγητού έκανε τον πρωταθλητή πάλης που έχει συνηθίσει να καταναλώνει συγκεκριμένες ποσότητες θερμίδων κάθε μέρα να περνά πολύ δύσκολα, αφετέρου οι συνθήκες γενικότερα δεν του επιτρέπουν επουδενί να συνεχίσει.

Η παραγωγή λέγεται ότι προσπαθεί "με νύχια και με δόντια" να τον πείσει να αλλάξει γνώμη όμως φαίνεται όιτ δεν θα τα καταφέρει. Αναμένεται να φανεί αν οι φήμες επιβεβαιωθούν.