Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαρτυρά ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου

21.01.2022
Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαρτυρά ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου
Ένα ακόμη μέτωπο ανοίγει για τις πολύπαθες αδελφές Σταμίρη καθώς ένας άνθρωπος που δεν πρέπει μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό τους. Ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας για τη δημοφιλή σειρά του ANT1.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 57

Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης ότι η Δρόσω είναι μητέρα του Σέργιου δείχνει τις προθέσεις της στον Νικηφόρο. Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του, αλλά ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα.

Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 58

Ο Άγγελος εκμυστηρεύεται στη Σοφούλα το σχέδιό του για τον Θανασάκη και προσπαθούν πλέον και οι δυο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, φέρνοντας την Ελένη σε δύσκολη θέση. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στον στρατό και εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα.