Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν άσχημα και ο Αντώνης με τη Μαρίνα ανταλλάσουν λόγια βαριά

20.01.2022
Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν άσχημα και ο Αντώνης με τη Μαρίνα ανταλλάσουν λόγια βαριά
Όλα τα ζευγάρια που ξέρεις μέχρι τώρα στη δημοφιλή σειρά του Alpha θα χωρίσουν! Την αρχή κάνει το πιο αγαπημένο.

Η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τον Αντώνη για να τον ρωτήσει εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ο αστυνομικός κρυφακούει την κουβέντα τους. Τα νέα φτάνουν άμεσα στ' αυτιά της Καλλιόπης και από εκείνη στον Αστέρη, ο οποίος γίνεται έξαλλος!

Λίγο αργότερα, η Μαρίνα συναντά τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καυγά. Ο Πέτρος φεύγει για Ηράκλειο για να συναντήσει τη Σεμίνα, όπου τον περιμένει μια έκπληξη που θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν... Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης συναντά την Αργυρώ και της ζητάει εξηγήσεις, της ζητάει να μάθει το λόγο που του είπε ψέματα. Η σύγχυσή του και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε βίαια ξεσπάσματα. Η σχέση αυτή, δυστυχώς, τελειώνει!

Το trailer του σημερινού επεισοδίου αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρης και η Αργυρώ σταματούν τη σχέση τους. "Λυπάμαι που σ' αγάπησα. Δεν το άξιζες", του λέει εκείνη. "Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε γνώρισα" λέει εκείνος! Όσο για τα νέα σχετικά με τον Πετρή; Ο Μαθιός, ξέρει την αλήθεια, αλλά αφήνει να συνεχιστεί αυτή η τρομερή αδικία η οποία θα έχει τραγική κατάληξη. Πώς θα ζήσει στη συνέχεια; Αναμένουμε να δούμε.