Survivor: Η αποχώρηση της Παρασκευής και η έσχατη προδοσία του Κατσαούνη

13.01.2022
Survivor: Η αποχώρηση της Παρασκευής και η έσχατη προδοσία του Κατσαούνη
Ένα πολύ έντονο συμβούλιο με απίθανες αποκαλύψεις και κατηγορίες και χθες στον Άγιο Δομίνικο.

Επτά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση χθες. Από τους Διάσημους είχαμε τους Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Λάμπρο Κωνσταντάρα και από τους Μαχητές τον Σταμάτη Καλάφα και την Παρασκευή Σταματοπούλου.

Αρχικά ήταν ο Βαλάντης εκείνος που είχε ζητήσει να αποχωρήσει γιατί ήταν σωματικά ράκος, ο Σταμάτης είχε ζητήσει από τους "δικούς" του να στηρίξουν Ναυσικά ή Λάμπρο και η Παρασκευή είχε βγει παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση καθώς όλη η ομάδα της θέλησε να τη βοηθήσει να φύγει γιατί δεν άντεχε πια.

Υπό αυτή την έννοια, λοιπόν, τα κατάφερε.

Νιώθω ότι αν δεν έφευγα δεν θα μου άρεσε αυτό που θα συνέβαινε. Είμαι ανακουφισμένη. Το Survivor είναι πιο δύσκολο απο ό,τι φαίνεται, δεν είναι για το δικό μου στομάχι. Δεν διστάζω να το παραδεχτώ», τόνισε η προπονήτρια Strongman.

Βέβαια, της αποχώρησης προηγήθηκαν πολλά και διάφορα.

Το στημένο παιχνίδι έφερε τον Κατσαούνη απέναντι σε Μαχητές και Διάσημους

Η μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη του Γιώργου ότι αποφάσισαν να στήσον το παιχνίδι με τους αντιπάλους τους και να χάσουν επίτηδες προκειμένου να ψηφίσουν την Παρασκευή και να φύγει από το παιχνίδι αφού δεν άντεχε άλλο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτό είχαν συμφωνήσει όλοι αλλά εκείνος μπαίνοντας στον στοίβο αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει και έπαιξε κανονικά τονίζοντας ότι "δεν πουλιέται εκείνος".

Ποιος είδε τους Μπλε και δεν τους φοβήθηκε! Και τους Κόκκινους μετά, εδώ που τα λέμε... Ακόμη και η Μυριέλλα στάθηκε εναντίον του μέχρι πρότινος "στενού της φίλου".

Για εσχάτη προδοσία κατηγορήθηκε από όλους τους συμπαίκτες του -και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο- ενώ στον "χορό" των κατηγοριών μπήκαν και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Ένα "εγώ" μεγαλύτερο από όλους και από όλα τον κατηγόρησαν ότι έχει ενώ ουδείς φάνηκε να τον συγχωρεί που "έδωσε" με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο την ομάδα του, ανεξάρτητα από το ότι όλοι τον διέψευσαν περί "στησίματος".

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα:

Ιδιαίτερος λόγος έγινε και στο Twitter για τη στάση που κράτησε σε όλο αυτό τον χαμό η Μυριέλλα η οποία στάθηκε "απέναντι" στον Γιώργο τονίζοντας ότι εκείνη άλλον Γιώργο γνώρισε και συμπάθησε..

Μόνος εναντίον όλων λοιπόν ο Γιώργος Κατσαούνης και αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθεί η παραμονή του στο παιχνίδι..