Survivor: Η αναπάντεχη αποχώρηση που ανέτρεψε τα δεδομένα και μια εξομολόγηση on camera [video]

06.01.2022
Survivor: Η αναπάντεχη αποχώρηση που ανέτρεψε τα δεδομένα και μια εξομολόγηση on camera [video]
Αποχώρηση είχαμε χθες, όμως δεν έφυγε κανείς από τους τρεις υποψήφιους.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση χθες και, όπως προέκυψε, παραμένουν και σήμερα!

Όπως ανακοίνωσε εκτάκτως ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, οπότε τα δεδομένα άλλαξαν για όλους. Ιδού τι δήλωσε ο παρουσιαστής για την αποχώρηση και για τη διαδικασία της αποχώρησης για την ερχόμενη εβδομάδα.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ' την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Πριν φτάσουμε, στο Συμβούλιο, όμως, είχαμε και μια εξομολόγηση αλήθειας και συναισθημάτων on camera. Ο Γιώργος παραδέχτηκε στην κάμερα ότι βλέποντας την Μυριέλλα στο Συμβούλιο και στα αγωνίσματα ξεχνά και πείνα και δίψα -"Γιατί να το κρύβω, άλλωστε;", αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά- ενώ προέτρεψε με πάθος όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας να τη στηρίξουν για να μείνει στο παιχνίδί καθώς δεν θα άντεχε να τη δει να φύγει. Εκτός από τους ευνόητους λόγους, ο Γιώργος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο εν μέρει για το ότι εκείνη βρέθηκε σε αυτή τη θέση και δεν τον συγχωρεί!