Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο απαγορευμένος έρωτας και η δημόσια παράκληση του Βαλάντη

05.01.2022
Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο απαγορευμένος έρωτας και η δημόσια παράκληση του Βαλάντη
Ακόμη έναν παίκτη τους ετοιμάζονται να χάσουν οι Διάσημοι.

Μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Σπανού την περασμένη εβδομάδα η Κόκκινη Ομάδα έχει τρεις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν τεθεί πια στην κρίση του κοινού, ύστερα από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του νησιού.

Αγωνιστικά οι Διάσημοι δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Έχασαν από τους Μαχητές ακόμη μία φορά, με σκορ 10-7 αυτή τη φορά και ακούσαμε τον Γιωρίκα Πιλίδη να λέει χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας πως «δεν μπορούμε να σταυρώσουμε νίκη».

Στο μεταξύ ενδιαφέρον έχει η σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μυριέλλας και του Γιώργου από το "αντίπαλο" στρατόπεδο, σχέση που δεν έχει μείνει ασχολίαστη από τους συμπαίκτες της ηθοποιού. Ο Βαλάντης, μάλιστα αναφέρθηκε σε "ερωτευμενα παιδιά" και της αφιέρωσε, ψηφίζοντάς τη, το τραγούδι "Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις", ενώ νωρίτερα υπήρξε μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο όταν ο Γιώργος θεώρησε ότι εκείνος ήταν ο λόγος για τον οποίο ψηφίστηκε η Μυριέλλα, η οποία υποστηρίζει ότι γενικά είναι πολύ κοινωνική.

Ως προς την ψηφοφορία, ο Βαλάντης απευθύνθηκε στον κόσμο και ζήτησε να τον ψηφίσουν γιατί έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη μέση του και θα ήθελε να επιστρέψει καθώς δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα του.

Η απάντηση στα χέρια του κοινού. Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Η ένταση μεταξύ Μυριέλλας και Βαλάντη κορυφώνεται στο σημερινό επεισόδιο όπως βλέπουμε στο trailer.