GNTM: Ο Αγγαίος αποχώρησε και οι αντιρρήσεις είναι πολύ έντονες

03.11.2021
GNTM: Ο Αγγαίος αποχώρησε και οι αντιρρήσεις είναι πολύ έντονες
Τελική δεκάδα για το ριάλιτι μόδας του Star με μια ακόμη αποχώρηση που δυσαρέστησε το κοινό.

Τη Δευτέρα ήταν ο Ντίνος που έφυγε από το παιχνίδι και χθες ο Αγγαίος, δύο από τα αγόρια που είχαν την "αντικειμενική" στόφα των μοντέλων. Δεν τα κατάφεραν όμως, σύμφωνα με τους κριτές, στις δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και η προσπάθειά τους τελείωσε νωρίς. Μπορεί όμως να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή.

«Είστε ηχολήπτης;»

Στο πρώτο challenge της βραδιάς, τα μοντέλα έπιασαν τη φωτογραφική μηχανή και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μεταξύ τους αναλαμβάνοντας έκαστος τον ρόλο του ηχολήπτη σε μία προσπάθεια που ήταν αρκετά απολαυστική!

Fly me to the moon

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά κλήθηκαν να σκαρφαλώσουν σε μία ημισέλινο που κρεμόταν από το ταβάνι και να δώσουν τις πόζες τους από εκεί επάνω, πάντα σε σχέση με το νερό που βρίσκεται από κάτω!

Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία και υπήρξαν εμπόδια.

Η καλύτερη φωτογραφία

Σε μια απίθανη back to back εξαιρετική -σύμφωνα με τους κριτές- απόδοση, η Κυβέλη ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού πρώτα όμως είχε κάνει την έκπληξη δίνοντας το disavantage στον Κωνσταντίνο, άλλοτε κολλητό της!

Bottom Two και αποχώρηση

Στην "αντίπερα όχθη" είχαμε τις δύο χειρότερες λήψεις από τον Αγγαίο και τον Στυλιανό, με τον δεύτερο να σώζεται τελικά. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού, όμως υπήρξε κάτι που δίνει ελπίδες ότι ο όμορφος Σαντορινιός θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο Αγγαίος αποχώρησε χθες όμως ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media -ως είθισται- δεν είδαμε, οπότε, συμπεραίνουμε ότι παραμένει στον "πάγο" μέχρι να επιστρέψει με μια δεύτερη ευκαιρία!

Ο κόσμος όμως αντέδρασε κρίνοντας ότι ο Γιάννης ή ο Αιμιλιανός ήταν εκείνοι που θα έπρεπε να φύγουν αντί του Αγγαίου.

Σε κάθε περίπτωση, ιδού η τελική 10άδα όπως διαμορφώθηκε χθες βράδυ και στη συνέχεια το trailer για το επόμενο επεισόδιο