Σασμός: Η ερωτική βραδιά Μαθιού και Βασιλικής ανάβει φωτιές - Την έχουμε σε Sneak Preview [video]

03.11.2021
Σασμός: Η ερωτική βραδιά Μαθιού και Βασιλικής ανάβει φωτιές - Την έχουμε σε Sneak Preview [video]
20 χρόνια περίμεναν αυτή τη στιγμή και να που έφτασε. Ο Μαθιός και η Βασιλική σμίγουν σε μια νύχτα πάθους και οι fans της σειράς ανυπομονούν!

Από το τέλος του χθεσινού επεισοδίου αντιληφθήκαμε ότι σήμερα είναι η μέρα που θα δούμε τον έρωτα του παράνομου ζεύγους να ολοκληρώνεται ύστερα από 20 χρόνια χωρισμού και πόνου.

Ο Μαθιός έχει οργανώσει τα πάντα και κάνει την πιο απρόσμενη έκπληξη στην αγαπημένη του παρόλο που λίγο νωρίτερα είχε συμφωνήσει να περιμένουν λίγο ακόμη.

Ο Νικηφόρος έχει φύγει, στη μητέρα του έχει πει ότι πηγαίνει στον γάμο ενός φίλου του και ο δρόμος είναι ελεύθερος. Τηλεφωνεί στη Βασιλική και ξαφνικά βρίσκεται στο κατώφλι της ξαφνιάζοντάς την.

«Σασμός» Spoiler: Ο θάνατος που θα «καταστρέψει» τον Νικηφόρο [video]

«Περίμενα 20 χρόνια», λέει και οι δυο τους σμίγουν με την ένταση του καταπιεσμένου τους έρωτα να απελευθερώνεται με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ιδού μια πρώτη γεύση από αυτό που θα δούμε σήμερα το βράδυ (3/11/2021) σε ένα βίντεο που μοιράστηκε πριν από λίγο ο Alpha.

Τι άλλο θα δούμε σήμερα;

  • Ο Πέτρος και η Σεμίνα αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, παρά τις αντιξοότητες, την ίδια στιγμή που Αργυρώ και Αστέρης απομακρύνονται όλο και περισσότερο.
  • Η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Νικηφόρο φτάνει. Θα αποδειχτεί ο έρωτάς του με την Τζένη δυνατότερος από την απόσταση που τους χωρίζει;
  • Ο Μαθιός προσπαθεί να ανακαλύψει πόσα γνωρίζει ο Μανόλης για το φόνο του Στεφανή, την ίδια ώρα που ο Άγγελος επιχειρεί προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του.
  • Μία τυχαία συνάντηση πυροδοτεί νέες εντάσεις.
  • Ένα κλειδί για ένα κουτί ανοίγει τις πόρτες σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Πόσες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και ποιες από αυτές θα αντέξουν στο φως;