Dancing With The Stars: Η πρεμιέρα έγινε και το Twitter "λύσσαξε" με τη Βίκυ Καγιά, το φόρεμά της και τον Έντουαρντ

18.10.2021
Dancing With The Stars: Η πρεμιέρα έγινε και το Twitter "λύσσαξε" με τη Βίκυ Καγιά, το φόρεμά της και τον Έντουαρντ
Ο λαμπερός διαγωνισμός χορού του Star ξεκίνησε και οι τουιτεράδες κάνουν γλέντι! Το hashtag #DWTSgr trendάρει τρελά τις τελευταίες ώρες και εμείς ξεχωρίσαμε μερικά "χτυπήματα" που μας έκαναν να γελάσουμε πολύ και μας "άνοιξαν" την όρεξη για τη συνέχεια.

Πρεμιέρα σήμερα για το Dancing With The Stars που ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο. Τα 16 ζευγάρια που συμμετέχουν στο σόου έδειξαν πανέτοιμα, ανέβηκαν στη σκηνή και μοιράστηκαν την πρόσπαθειά τους στη σκηνή προσφέροντας χαμόγελα και χαρά σε όσους τους παρακολούθησαν.

Στην κριτική επιτροπή, έχουμε τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν, όμως, πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis ενώ στην παρουσίαση τη Βίκυ Καγιά με τον Λάμπρο Φισφή.

Η πρεμιέρα της Βίκυς Καγιά

Η απόφαση της ελληνίδας παρουσιάστριας να εγκαταλείψει το GNTM και να παρουσιάσει το DWTS συζητήθηκε πολύ. Σήμερα είχαμε την πρώτη εμφάνισή της στην παρουσίαση του χορευτικού σόου του Star και τα σχόλια των θεατών ήταν ανάμεικτα, με μια έντονη ροπή στο... τρολάρισμα. Ο λόγος; Η στυλιστική επιλογή της που δεν ενθουσίασε (για την ιστορία, συμφωνούμε 100%)

Τόσο το χρώμα του φορέματος, όσο και το σχέδιό του ήταν μια μάλλον ατυχής επιλογή καθώς όχι μόνο δεν την κολάκευε καθόλου, την "έριχνε" κιόλας, σε ενέργεια!

Κρυωμένη -αν κρίνουμε- από τη βραχνάδα στη φωνή και το μπούκωμα στη μύτη- ξεκίνησε τη σεζόν στο νέο της πόστο η Βίκυ Καγιά με το ρούχο της να της προσθέτει αρνητικό πρόσημο. Ιδού μερικά από τα πιο ενδεικτικά, σχετικά τιτιβίσματα.

Κεφάλαιο Έντουαρντ

Εκτός από την εμφάνιση, όμως, ένα άλλο θέμα συζητήθηκε πολύ στο Twitter και αυτό ήταν η επανασύνδεση της Βίκυς Καγιά με τον Έντουαρντ Στεργίου, έναν χρόνο μετά την ιστορική τους συνύπαρξη στο GNTM.

Θυμίζουμε ότι από τη θέση της κριτού, η Βίκυ είχε κάνει επανειλημμένα αυστηρότατες παρατηρήσεις στον Έντουαρντ, ο οποίος, να σημειώσουμε υπήρξε ένα από τα μεγάλα φαβορί της περσινής σεζόν, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί πολύ άρνητικά από τους αμέτρητους fans του νεαρού. Για να μην υποτιμήσουμε το γεγονός ότι οι ίδιοι fans χρέωσαν στην Καγιά την αποχώρηση του αγαπημένου τους παίκτη από το παιχνίδι.

Και να που οι δυο τους ξαναβρίσκονται. Και το Twitter γλέντησε κανονικότατα! Ιδού μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχόλια σχετικά με τη σχέση Βίκυς Καγιά - Έντουαρντ Στεργίου και αναμένουμε σίγουρα περισσότερο "ψωμί" στο άμεσο μέλλον.

egfadv

Για την ιστορία, πάντως, η παραγωγή του σόου κρατά το "καλό χαρτί" της για το τέλος και η εμφάνιση του μοντέλου έρχεται μετά τα μεσάνυχτα!