Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας της Βασιλικής και του Φίλιππου ολοκληρώθηκε και το Twitter γιορτάζει

11.10.2021
Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας της Βασιλικής και του Φίλιππου ολοκληρώθηκε και το Twitter γιορτάζει
Μία στιγμή που περίμεναν καιρό οι φανς της σειράς.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στη "Γη της Ελιάς", όμως στο χθεσινό επεισόδιο το ενδιαφέρον του κοινού εστιάστηκε σε αυτές που αφορούσαν σε ένα ζευγάρι που έχει κερδίσει την αγάπη του από την πρώτη "υποψία" της σχέσης.

Ο λόγος για τη Βασιλική και τον Φίλιππο οι οποίοι προχώρησαν τη σχέση τους στο επόμενο επιπεδο και "ξετρέλαναν" τους φανς. Οι δύο ερωτευμένοι νέοι έκαναν έρωτα και το Twitter ενθουσιάστηκε.

Ιδού μερικά από τα σχετικά τιτιβίσματα που ξεχωρίσαμε.

Ένας έρωτας μεγάλος

Μην μπορώντας να βρεθούν εύκολα κάπου εκτός, πια, η Βασιλική κι ο Φίλιππος βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Νικόλα, όπου και ολοκληρώνουν τον έρωτά τους. Η σκηνή είναι πολύ τρυφερή και στο τέλος βρίσκει τον Φίλιππο να φέρνει χυμό στο κρεβάτι για την αγαπημένη του.

Εκεί η Βασιλική απολογείται, κατά κάποιον τρόπο, που καθυστέρησε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα καθότι ήθελε να τον γνωρίσει καλύτερα. Ο Φίλιππος ήταν πολύ γλυκός και της ζήτησε να μην τον κρίνει απο την πρώτη φορά! "Σ' αγαπώ" του είπε εκείνη και η συζήτηση έληξε με ένα νέο φιλί.

Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Θα αντέξει η σχέση τους την αλήθεια που, όπως διαβάζουμε, θα αποκαλύψει σύντομα ο Φίλιππος; Τι θα κάνει η Βασιλική όταν μάθει ότι ο αγαπημένος της είναι εκείνος που πυροβόλησε τον αδελφό της;

Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

(Δευτέρα 11 Οκτωβρίου)

%PHOTO3%

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Νικόλα κι εκείνος του εξομολογείται ότι διατηρούσε σχέση με τη Στέλλα, ενώ υποπτευόταν πως το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της ήταν δικό του. Παράλληλα, ο Στάθης κι ο Στέφανος αφήνονται ελεύθεροι κι απαλλάσσονται των κατηγοριών. Ο Κωνσταντίνος χρίζει τον Δημήτρη δεξί του χέρι κι εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς. Τα νέα του θανάτου της συγκλονίζουν τον Λυκούργο. Συντετριμμένη, όμως, είναι και η Χάιδω, που μαθαίνει για τoν ανέντιμο βίο της κόρης της. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο το ένοχο παρελθόν του και την πιθανότητα να είναι κόρη του η Αντιγόνη. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη και την άρνησή του να της γνωρίσει τη νέα του κοπέλα. Η Άννα αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα κι εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου

Η Αρεόπολη συγκλονίζεται από την ανάμειξη του Νικόλα στον φόνο της Στέλλας Στεφανέα. Η Χάιδω αμφιβάλλει για το αν τελικά οι Καπερνάροι ευθύνονται για το διπλό φονικό, από την άλλη, όμως, δεν αποκλείει να όπλισαν αυτοί το χέρι του Βαφέα και του Νικόλα.
Ο Στάθης προτείνει στον Στέφανο να ξεχάσει τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του απαγωγέα της, που έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο και την υπομονή του. Η Βασιλική συμβουλεύει την Άννα να αφήσει στην άκρη την εμμονή της με τον Δημήτρη, αλλά εκείνη πιάνει την Αθηνά και της λέει για τον δήθεν ξυλοδαρμό από τον γιο της. Μια απρόσμενη συνάντηση οδηγεί τον Ισίδωρο στο συμπέρασμα πως η Ιουλία του λέει ψέματα τον τελευταίο καιρό.