«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Λάμπρος υπογράφει την καταδίκη του [video]

05.10.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Λάμπρος υπογράφει την καταδίκη του [video]
Του υποσχέθηκαν ότι θα γυρίσει στο χωριό του, όμως ο προορισμός θα είναι άλλος, τελικά!

Ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει για την Ελένη που, ύστερα από όλα όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια, νιώθει τον κίνδυνο να χάσει τον Λάμπρο ξανά, πιο έντονο από ποτέ.

Ψεύτικες υποσχέσεις

Το Διαφάνι αναστατώνεται απ’ τα νέα της σύλληψης του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη, αλλά και των κατηγοριών που τους βαραίνουν. Οι τρεις τους βασανίζονται άγρια και στο τέλος βλέπουμε τον Λάμπρο να αναγκάζεται να υπογράψει μιά δηλωση συμμετοχής του στην οργάνωση ενώ του δίνεται η βεβαίωση ότι "έτσι θα γυρίσει στο χωριό του". Αλίμονο.

Όπως θα φανεί στο τέλος, αμέσως μόλις παραδεχτούν τα όσα έχουν κάνει (χωρίς να τα έχουν κάνει, αλλά με αυτές τις "λεπτομέρειες" δεν ασχολείται κανείς) αντί να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπως τους υποσχέθηκαν οι τρεις Διαφανιώτες θα πάρουν το πλοίο για τη Λέρο, όπου θα ζήσουν ως εξόριστοι του καθεστώτος.

Η Ελένη κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τον άντρα της πίσω, αλλά ακόμη και ο Ζάχος Λυκογιάννης δεν μπορεί να κάνει κάτι πλέον.

Ο "πόλεμος" των Σεβαστών, το χαστούκι της Πηνελόπης στον Μελέτη και η επιστροφή της Βιολέτας

Η άφιξη της οικογένειας Μεγαρίτη στο χωριό θα φέρει καινούριους τριγμούς, ενώ η Μυρσίνη ύστερα κι απ’ τον ερχομό της Πηνελόπης θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια ν’ αλλάξει γνώμη στα παιδιά της, καθώς η κατάθεσή τους στο δικαστήριο μπορεί ν’ αποδειχθεί θανάσιμη για τον Δούκα. Θα καταφέρει να τους μεταπείσει;

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του σημερινού επεισοδίου είναι η συνάντηση της Πηνελόπης με την οικογένεια Μεγαρίτη μέσα στο πατρικό της. Η αντίδραση στο επίθετό τους είναι έντονη και στρέφεται αποκλειστικά στον Μελέτη.

Στο μεταξύ, η Δρόσω θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Λευτέρη και την παρέα του. Της προτείνουν να συμμετάσχει στη νέα ταινία που πρόκειται να κάνουν. Θα γίνει, άραγε, ποτέ αυτή η ταινία; Η Ασημίνα αναγκάζεται να παραιτηθεί απ’ τη νέα της δουλειά και ο Πέτρος θα προβεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Ανάμεσα στα άλλα όμως, η επιστροφή της Βιολέτας θα δώσει μια νότα χαράς στο χωριό -και ιδιαίτερα στον Παναγιώτη.

Ιδού και το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο