«Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο λόγος για τον οποίο ήταν στη φυλακή η μητέρα της Αθηνάς [video]

05.10.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο λόγος για τον οποίο ήταν στη φυλακή η μητέρα της Αθηνάς [video]
Ο Αλέξης Μίχας έκανε την αποκάλυψε προϊδεάζοντας για πολλές ακόμη.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στη δημοφιλή σειρά του Mega και, μερικές φορές, ξαφνιάζουν και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της, όπως, για παράδειγμα, αποκάλυψε πρόσφατα ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή και ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler που θα αποτελέσει στοιχείο για ένα ντόμινο εξελίξεων στο μέλλον.

Η πληροφορία που μοιράστηκε ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη" αφορά στον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στη φυλακή η Μαρία Αναγνώστου (Μάρω Κοντού) μητέρα της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου)

Σασμός: Τι σχέση έχουν οι Βρουλάκηδες και ο Μαθιός με την κατάρρευση Facebook και Instagram;

15 χρόνια από τη ζωή της πέρασε πίσω από τα σίδερα η δυναμική γυναίκα η οποία επιμένει να μην επιτρέεπει στην κόρη της να αποκαλύψει τη σχέση τους. Ποιο ήταν το αδίκημά της, όμως; Ο Αλέξης Μίχας αποκαλύπτει ότι η Μαρία καταδικάστηκε καθώς σκότωσε τον εραστή της, η ταυτότητα του οποίου, καθώς και η σχέση του με την Αθηνά, όπως φαίνεται, θα έχει ενδιαφέρον.

Επίσης, φαίνεται ότι ο Δημήτρης φτάνει, κάποια στιγμή, στην αποκάλυψη της αλήθειας και τα πράγματα θα περιπλακούν ιδιαίτερα...

Εν αναμονή, ιδού το εν λόγω απόσπασμα από την εκπομπή του Mega.

Στην ίδια εκπομπή είδαμε κι ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό (5/10/2021) επεισόδιο όπου βλέπουμε τη Μυρτάλη να μιλά με τον απαγωγέα της, την ταυτότητα του οποίου, όπως αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο Mega Καλημέρα, θα μάθουμε όλοι σε 2 επεισόδια -αν και η Ελεονώρα Μελέτη την μάντεψε (ορθώς) στον αέρα. Δες τι ακριβώς συνέβη στον παρακάτω σύνδεσμο.

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον έρωτα Ιουλίας και Στάθη