«Η Γη της Ελιάς»: Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον έρωτα Ιουλίας και Στάθη [video]

05.10.2021
«Η Γη της Ελιάς»: Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον έρωτα Ιουλίας και Στάθη [video]
Η Αρετή θα μάθει για την παράνομη σχέση όμως, κάτι τραγικό θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα ήταν σήμερα το πρωί (5/10/2021) ο Πασχάλης Τσαρούχας και η συζήτηση, φυσικά, δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τη "Γη της Ελιάς" και τον έρωτα που ζουν ο Στάθης και η Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου)

«Είμαστε τώρα σε μια φάση όπου θα συμβούν πολύ σημαντικά πράγματα», απάντησε στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη η οποία είχε επιφορτιστεί με την «ευθύνη» του να «κλέψει» κάποιo spoiler για τη δημοφιλή σειρά.

«Θα χωρίσεις;», τον ρώτησε ευθέως καθώς στη σειρά ακούσαμε καθαρά τον Στάθη να λέει στην Ιουλία ότι θα χωρίσει την Αρετή.

«Υπάρχει επόδιο, πολύ μεγάλο. Θα το πάρει χαμπάρι και θα δυσκολευτούμε. Θα συμβεί κάτι πολύ τραγικό», απάντησε ο ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε ότι αυτές οι σκηνές δεν έχουν γυριστεί ακόμη.

Όσο για τον έρωτα με την Ιουλία; «Ο Στάθης παραμένει ερωτευμενος με την Ιουλία μέχρι να τελειώσει η σειρά, όσα χρόνια κι αν πάρει αυτό», απάντησε ο Τσαρούχας και, σίγουρα, οι φανς του ζεύγους θα χαρούν με το νέο.

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου

Η απαγωγή της Μυρτάλης

Στη συνέχεια της κουβέντας ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε και το ενδιαφέρον του γιου του για τη σειρά. «Μπαμπά, ποιος απήγαγε τη Μυρτάλη;», τον ρώτησε κάποια στιγμή το παιδί. «Σε εκείνον είπα, σε εσάς δεν θα πω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός και Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ τονίζοντας ότι «ο θεατής πρέπει να σκέφτεται κιόλας».

Η Ελεονώρα Μελέτη την έκανε τη "μαντεψιά" της τότε και από την αντίδραση του πρωταγωνιστή συμπεραίνουμε ότι η παρουσιάστρια έπιασε λαβράκι -όπως, βέβαια και οι περισσότεροι χρήστες του Twitter που πόνταραν στο πρόσωπο του Αλέξη.

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη έρχεται και επί της μικρής οθόνης σε δύο επεισόδια.

%PHOTO3%

Σήμερα, πάντως, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν η Βασιλική και ο Φίλιππος που πέφτουν θύματα επίθεσης.

Ιδού και η συνέντευξη του Πασχάλη Τσαρούχα