House of the Dragon: Ιδού το πρώτο teaser για το πολυαναμενόμενο prequel του Game of Thrones [video]

05.10.2021
House of the Dragon: Ιδού το πρώτο teaser για το πολυαναμενόμενο prequel του Game of Thrones [video]
«Θεοί, Βασιλειάδες, Αίμα, Φωτιά». Αυτές είναι οι λέξεις που ακούγονται τη στιγμή που παρακολουθούμε τις πρώτες εικόνες από μια παραγωγή που οι fans του GoT περιμένουν πάνω από δύο χρόνια.

Πρόκειται για μία σειρά 10 επεισοδίων που έχει ανακοινώσει η HBO με τον τίτλο "House of the Dragon" που θα τοποθετείται χρονικά περί τα 200 χρόνια πριν από το Game of Thrones και θα ακολουθεί τα μέλη του Οίκου Targaryen.

Το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο έχει "ανοίξει την όρεξη" στους απανταχού θαυμαστές του θρυλικού, πια, franchise ενώ αν η φωνή του voiceover σου θυμίζει κάτι... royal, έχεις δίκιο.

Ο ηθοποιός που έχει αναλάβει τον ρόλο του αφηγητή στο teaser είναι ο Matt Smith τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό "The Crown" όπου ενσάρκωνε τον πρίγκιπα Φίλιππο στις δύο πρώτες σεζόν του και στον Οίκο των Δράκων θα αναλάβει τον ρόλο του πρίγκιπα Daemon Targaryen [φωτό επάνω]

Εκτός από τον Smith θα δούμε τους Paddy Considine, Olivia Cooke, Sonoya Mizuno, Steve Toussaint και Rhys Ifans στο "Line Up" και πραγματικά μετράμε αντίστροφα!

Ιδού το πρώτο teaser trailer για μια πρώτη, καλή γεύση από... το Σπίτι του Δράκου

Game of Thrones: Το Prequel για τον Οίκο του Δράκου βρήκε τον πρωταγωνιστή του