GNTM Makeover: Δες όλες τις αλλαγές των μοντέλων

06.10.2021
GNTM Makeover: Δες όλες τις αλλαγές των μοντέλων
Η βραδιά των μεγάλων αλλαγών για τους 18 διαγωνιζόμενους έφτασε.

Το επεισόδιο που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία οι θαυμαστές του ριάλιτι μόδας του Star, αλλά και οι συμετέχοντες, φυσικά, προβλήθηκε χθες. Και τα είχε όλα. Και γέλια και αντιδράσεις έντονες.

Από τη στιγμή που μπαίνουν στο παιχνίδι, όλοι οι παίκτες αυτή τη μέρα περιμένουν -και δεν το κρύβουν. Τη μέρα που οι ειδικοί θα τους μετατρέψουν σε μοντέλα, όπως πολύ χαρακτηριστικά τονιίζεται από τους κριτές σε κάθε ευκαιρία.

Η μέρα του makeover έφτασε και για φέτος, λοιπόν και τα 18 αγόρια και κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο σπίτι του GNTM κλήθηκαν να πουν "αντίο" στον εαυτό τους όπως τον γνώριζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή και να καλωσορίσουν το νέο τους πρόσωπο, με το οποίο οι "δάσκαλοί" τους πιστεύουν ότι θα κάνουν μεταλύτερη καριέρα.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης και ο Ταξιάρχης Ζολώτας ανέλαβαν δράση και οι αλλαγές ξεκίνησαν.

Φυσικά δεν έλειψαν τα "παρατράγουδα" καθώς δεν ήταν όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστιστημένοι από τις επιλογές των ειδικών. Η Ειρήνη, για παράδειγμα, αντέδρασε πολύ άσχημα στην προοπτική να πειράξει κάποιος τα μαλλιά της και κάποια στιγμή είπε ότι θα φύγει.

Στο τέλος, βέβαια, αυτό που είδαμε ως αλλαγή δεν ήταν και τεράστια, οπότε κάπου το δέχτηκε με ηρεμία!

Η Ζενεβιέβ αντέδρασε επίσης καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ένα μοντέλο που οικειοθελώς μπαίνει στο παιχνίδι το οποίο παρακολουθεί τρία χρόνια τώρα (και άρα γνωρίζει ακριβώς τι να περιμένει) δεν δέχεται να συμμορφωθεί με τα όσα ορίζουν οι κανόνες.

Τελος καλό, όλα καλά όμως και ιδού οι αλλαγές που είδαμε σε όλα τα μοντέλα, οι οποίες, για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να είναι οι πιο "αναίμακτες" που είδαμε ποτέ -αν εξαιρέσεις αυτές της Μελίνας και της Ραφαέλας.

Ιδού οι μεταμορφώσεις σε ομάδες:

Στην πρώτη ομάδα έχουμε τους: Βασίλη, Μελίνα, Ναπολέων, Ραφαέλα και Αγάπη

Στη δεύτερη τους: Ειρήνη, Ντίνο, Στυλιανό, Μαρία, Γιάνης, Αγγαίο και Θάνο

Και στην τρίτη ομάδα έχουμε τους: Κυβέλη, Ηλία, Άννα, Κωνσταντίνο, Όλγα, Αγγαίο (ξανά!!) και Θοδωρή