Survivor - Spoiler: Τροφική δηλητηρίαση και οικειοθελής αποχώρηση με το "καλημέρα" [video]

28.12.2020
Survivor - Spoiler: Τροφική δηλητηρίαση και οικειοθελής αποχώρηση με το "καλημέρα" [video]
Το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ ξεκίνησε με μεγάλη ένταση και, όπως φαίνεται, στο πρώτο Συμβούλιο της σεζόν, σήμερα το βράδυ (28/12/2020) θα σκάσει μια πρώτη "βόμβα".

Με τον Γιώργο Λιανό στον ρόλο του παρουσιαστή το φετινό Survivor έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα και "σάρωσε" στην τηλεθέαση.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στην πρώτη μάχη με τους δεύτερους να παίρνουν τη νίκη και τα 15 λίτρα νερό με το αλεύρι για να ξεκινήσουν κάπως πιο ομαλά τη διαμονή στο νησί τους.

Το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα για το δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα στις 22.15 από τον ΣΚΑΪ αποκαλύπτονται δύο σημεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Φαίνεται, λοιπόν, πως δύο από τις παίκτριες των Διασήμων, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Αγγελική Λάμπρη έπαθαν μια ελαφρά τροφική δηλητηρίαση και έδειξαν να περνούν δύσκολες στιγμές. Στα στιγμιότυπα από το αγώνισμα της ασυλίας οι δυο τους δείχνουν κάπως καλύτερα αλλά θα δούμε πόσο αδύναμες έμειναν από την όλη ταλαιπωρία, τελικά.

Στη συνέχεια του τρέιλερ βέβαια και συγκεκριμένα στην εξελιξη του πρώτου Συμβουλίου του νησιού εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού ότι κάποιος παίκτης/παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μην αντέχοντας την πίεση.

Ιδού το τρέιλερ και στη συνέχεια το spoiler που μένει να φανεί αν επιβεβαιωθεί σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τo spoiler που έδωσε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από το “Ευτυχείτε” η παίκτρια που θέλησε να φύγει είναι η Έλενα "Mariposa" Κρεμλίδου. Μένει να δούμε αν όντως αποχωρήσει ή όχι.