GNTM 3 Spoiler: Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά για την τελική τριάδα και την ψηφοφορία

25.11.2020
GNTM 3 Spoiler: Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά για την τελική τριάδα και την ψηφοφορία
Παρά τα όσα ακούγονται, φαίνεται ότι ο τελικός του φετινού GNTM δεν θα είναι, τελικά, ανδρική υπόθεση.

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου, η Βίκυ Καγιά συνδέθηκε με την εκπομπή "Ευτυχείτε" για να της ευχηθεί. Από την, πραγματικά, πολύ ζεστή συζήτηση, φάνηκε ότι οι δυο γυναίκες εκτιμούν και αγαπούν ιδιαίτερα η μία την άλλη.

Από την πλευρά της -και ενόψει του φετινού τελικού του GNTM- που, όπου να'ναι φτάνει, η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε στη Βίκυ Καγιά "Φέτος με έναν νικητη", αναφερόμενη, προφανώς στο περσινό μπέρδεμα με την ψηφοφορία που έστεψε δυο κορίτσια!

Από αυτή την ευχή, λοιπόν "πιάστηκε" η Βίκυ Καγιά και αποκάλυψε ότι φέτος τα πράγματα θα γίνουν διαφορετικά. Στόχος της παραγωγής και του καναλιού ήταν να μην χρεωθούν οι θαυμστές του σόου κατά την ψηφοφορία εξ ου και η επιλογή της διαδικτυακής διαδικασίας. Όμως εξαιτίας των ατυχών αποτελεσμάτων αυτής, φέτος θα ακολουθηθεί άλλος δρόμος."Δεν θα είναι τελείως free", εξήγηση η κριτής, όμως θα είναι πιο ασφαλής!

Οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής επέμεναν να ρωτήσουν κι άλλα πράγματα για τον τελικό, όμως η Κατερίνα προσπαθούσε να φανεί διακριτική εξηγώντας ότι δεν θέλει να τη φέρει σε δύσκολη θέση. "Δεν έρχομαι εύκολα σε δύσκολη θέση", διευκρίνησε η Βίκυ Καγιά και ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία. "Ακούγεται ότι ο τελικός θα είναι ανδρική υπόθεση. Ισχύει κάτι τέτοιο;", θέλησε να μάθει.

"Όχι. Υπάρχει και γυναίκα στον τελικό", απάντησε η Βίκυ Καγιά και έδωσε το μεγαλύτερο spoiler! Ιδού και το εν λόγω τηλεοπτικό στιγμιότυπο.

Στο μεταξύ και μετά το χθεσινό... επεισοδιακό επεισόδιο που έληξε χωρίς αποχώρηση -αλλά με αποκαλύψεις περί της σχέσης Αιμιλιάνο και Μαριαγάπης- τα spoilers για την ερχόμενη εβδομάδα θέλουν μέχρι και διπλή αποχώρηση! Αναμένουμε!