GMTM 3: Άλλον περιμέναμε άλλος έφυγε - Ο Emmanuel εκτός παιχνιδιού και το campaign έσπασε απρόσμενα [video]

03.11.2020
GMTM 3: Άλλον περιμέναμε άλλος έφυγε - Ο Emmanuel εκτός παιχνιδιού και το campaign έσπασε απρόσμενα [video]
Ουδείς περίμενε τη χθεσινή αποχώρηση. Η έκπληξη όλων ήταν πολύ μεγάλη.

Μια πολύ παράξενη βραδιά για τους θαυμαστές του GNTM η χθεσινή. Με τα spoilers να θέλουν τον Ηρακλή εκτός παιχνιδιού, στο τέλος του επεισοδίου, ήταν άλλος εκείνος που είδε την έξοδο. Φαβορί κι εκείνος. Ο Emmanuel δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τη λήψη του και ήταν εκείνος που αποχώρησε στο τέλος. Και ναι, ο Ηρακλής ήταν ο αμέσως επόμενος επιλαχών.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με μάθημα πασαρέλας από τη Βίκυ και τον Γιώργο για τα παιδιά, τα οποία στο τέλος παραδέχτηκαν ότι το απόλαυσαν πάρα πολύ.

Στη δοκιμασία της βραδιάς οι κριτές είχαν λίγη βοήθεια από δυο πολύ γνωστά ονόματα της μόδας και των social media. H Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη έφτασαν στο GNTM ανέλαβαν από μία ομάδα η κάθεμία (την οποία διάλεξαν οι ίδιες, φυσικά) και τις οργάνωσαν (με τα ρούχα της φίρμας τους) σε catwalk με δυο διαφορετικά θέματα. Μιλάνο το θέμα της Οικονομάκου, Woodstock της Συνατσάκη.

Τα παιδιά απόλαυσαν τη διαδικασία περισσότερο από την οποιαδήποτε άλλη μέχρι εκείνη τη στιγμή και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα (που ένιωθαν ότι είχαν πετύχει). Έλα όμως που όταν ήρθε η στιγμή της... κρίσης, φάνηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Ούτε καν, δηλαδή!

Για την ιστορία, το challenge κέρδισε η ομάδα της Αθηνάς Οικονομάκου και η ίδια έδωσε το αβαντάζ στον Αιμιλιάνο.

Τη "δουλειά" για τη βραδιά πήρε τελικά ο Ανδρέας που είχε την καλύτερη πασαρέλα και την καλύτερη λήψη. Ιδού τι είπε σχετικά ο ίδιος στο τέλος του επεισοδίου.

Στον αντίποδα (και προς μεγάλη έκπληξη των υπόλοιπων συμμετεχόντων αλλά και του κοινού) είχαμε τον Ηρακλή και τον Emmanuel που έμειναν με τις δυο χειρότερες λήψεις της βραδιάς.

Τελικά, την έξοδο είδε ο δεύτερος, ο οποίος, πραγματικά έδειχνε πολύ μπερδεμένος (και πολύ ιδρωμένος, ο καημένος!!!) Ιδού η σκηνή της αποχώρησης:

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε ο Emmanuel το παιχνίδι ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι με αυτή την αποχώρηση είχαμε και την πρώτη "διάσπαση" του campaing room, του δωματίου των αγοριών που τα πήγαινε καλύτερα, συνολικά!

Το GNTM λοιπόν συνεχίζει με 11 διαγωνιζόμενους και στη συνέχεια μια γεύση από το τι περιμένουμε σήμερα το βράδυ στον δρόμο για τη δεκάδα.