«Άγριες Μέλισσες»: Η ώρα της μεγάλης απόδρασης φτάνει για την Ελένη - Επιστρέφει στο Διαφάνι και φέρνει τα πάνω κάτω

29.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η ώρα της μεγάλης απόδρασης φτάνει για την Ελένη - Επιστρέφει στο Διαφάνι και φέρνει τα πάνω κάτω
Τα spoilers καθημερινά μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες για τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε πως η Ελένη είναι αρκετά κοντά στην απόδραση και μάλιστα η ίδια θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Η Ελένη στη διάρκεια της απόδρασης θα βρεθεί σε μια ιδιαίτερα δραματική στιγμή όταν δηλαδή η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, θα πέσει νεκρή.

Σύμφωνα με το TV O’CLOCK, στα επόμενα επεισόδια, η Χριστίνα, η Φωτεινή και η Ελένη σχεδιάζουν να δραπετεύσουν. Η Χατζίδου τις υποψιάζεται και τις παρακολουθεί στενά. Η ίδια εκβιάζει την Ελένη, εκτός κι αν τη συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Η Ελένη προσπαθεί να τις πείσει να κάνουν πίσω, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες.

Οι τέσσερις γυναίκες καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Όταν ο Βόσκαρης διαπιστώνει τι συμβαίνει, εξαπολύει πίσω τους άγριο ανθρωποκυνηγητό. Μία από τις κρατούμενες θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Η Φωτεινή μένει πίσω και πέφτει νεκρή από τους αστυνομικούς που την καταδιώκουν, σε μια δραματική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη καταφέρνει να διαφύγει και στο Διαφάνι, στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασής της. Αυτή η απόδραση θα είναι η αρχή για την λύτρωση της Ελένης, η οποία θα επιστρέψει στο Διαφάνι μιας και δεν θα εκτίσει όλη την ποινή της, κόντρα στην επιθυμία των Σεβαστών.

Ωστόσο, στις Άγριες Μέλισσες, τίποτα πια δεν είναι ίδιο στον τόπο που μεγάλωσε…