«Άγριες Μέλισσες»: Η σκηνή με τη Λενιώ και τον Λάμπρο που καθήλωσε τους θεατές [video]

15.09.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η σκηνή με τη Λενιώ και τον Λάμπρο που καθήλωσε τους θεατές [video]
Συγκλονιστική η πρεμιέρα του δεύτερoυ κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 με μία συγκεκριμένη σκηνή να ξεχωρίζει.

Το χθεσινό πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν ξεκίνησε με ένα flashback στον γάμο της Λενιώς με τον Σέργιο, όπου, μεταξύ άλλων, φάνηκε πως ο γαμπρός είχε βάλει στο μάτι τη μικρή κόρη της συζύγου του από νωρίς, εκείνο το βράδυ.

Στη συνέχεια, είδαμε τη Θεοδοσία, η οποία από τη μία δεν ξέρει τι να κάνει με την απίστευτη πληροφορία που έχει στα χέρια της, από την άλλη, χρειάζεται να φανερώσει ότι χωρίζει στη μητέρα της, η οποία μην έχοντας νέα της εδώ και καιρό, έφτασε στο Διαφάνι να μάθει την αλήθεια μόνη της.

Η Ασημίνα παλεύει με τα συναισθήματά της μην μπορώντας να νιώσει κάτι θετικό για το μωράκι που έχει αποφασίσει να μεγαλώσει ως δικό της έχοντας δίπλα τους της Σεβαστούς ενθουσιασμένους (και πρώτο και καλύτερο τον Κωσταντή)

Η Δρόσω δεν αντέχει άλλο κλεισμένη στο καταφύγιό της και επιστρέφει στο Διαφάνι, κάνοντας έκπληξη στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Έκπληξη πραγματική!

Ο Μελέτης και η Ανέτ βιώνουν τους δικούς συνειρμούς με την άφιξη αυτού του μωρού και ο Ταξίαρχος συνεχίζει τη "σταυροφορία" ανεύρεσης όλης της αλήθειας περί του Κυπραίου.

Μία σκηνή όμως ξεχώρισε πραγματικά από το χθεσινό επεισόδιο και αυτή ήταν η στιγμή όπου ο Λάμπρος ρωτά ανοιχτά τη Λενιώ αν είναι αλήθεια αυτό που του είπε ο Κυπραίος; "Δεν είναι αλήθεια, Λενιώ, έτσι;", ρωτά με δάκρυα στα μάτια. "Είναι", απαντά εκέινη «Το πρώτο βράδυ του γάμου μας πήγε να βιάσει τη Δρόσω, εγώ και οι αδερφές μου τον στείλαμε στον άλλο κόσμο».

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος συγκλόνισαν με τις ερμηνείες τους, καθηλώνοντας το κοινό ακόμη μία φορά. Ιδού η αρχή αυτής της πραγματικά πολύ δυνατής σκηνής: