«Άγριες Μέλισσες»: Οι ερωτικές σκηνές και οι μάσκες - Τι συμβαίνει στα γυρίσματα

28.08.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Οι ερωτικές σκηνές και οι μάσκες - Τι συμβαίνει στα γυρίσματα
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής επιτυχίας του ΑΝΤ1 έχει αρχίσει και εμείς μαθαίνουμε πόσο έχει επηρεάσει ο κορονοϊός τα γυρίσματα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου στις 10μμ (ναι, η ώρα προβολής της σειράς αλλάζει φέτος) ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της περσινής σεζόν.

Οι απανταχού θαυμαστές μετρούν αντίστροφα ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που "ξεσκονίζουν"τις αναμνήσεις τους βλέποντας ξανά τα επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Οι πρωταγωνιστές έκαναν τις διακοπές τους, ξεκουράστηκαν και επέστρεψαν στα πλατό γεμάτοι όρεξοι για τη συνέχεια. Βέβαια, επί του πρακτικού, τα γυρίσματα φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά. Όπως τα πάντα ση ζωή μας, εδώ που τα λέμε.

Ο κορονοϊός έχει θέσει νέους κανόνες στους οποίους, προφανώς, υπακούουν οι εταιρείες παραγωγής και οι υπόλοιποι συντελεστές.

Πώς γίνονται τα γυρίσματα, λοιπόν, αυτό τον καιρό; Και γυρίζονται οι σκηνές στο Διαφάνι; Και ιδιαίτερα οι ερωτικές...

Την απάντηση δίνει ο Λεωνίδας Κακούρης (βλ. Δούκας Σεβαστός) στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time:

«Οι ερωτικές σκηνές θα γίνονται όπως όλες οι υπόλοιπες σκηνές. Στις πρόβες φοράμε μάσκα, μέσα στο στούντιο φοράμε μάσκα και όταν έρθει η ώρα του πλάνου, θα βγάζουμε τις μάσκες. Προέχει η υγεία όλων και είναι το πρώτο που πρέπει να προστατεύσουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και σκεπτικοί απέναντι σε όσα διαγράφονται. Ελπίζω η φετινή σεζόν να κυλήσει ομαλά χωρίς απρόοπτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέες εποχές νέες συνήθειες... Η υγεία πάνω απ' όλα όμως!