«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό θα είναι το τέλος του Θωμά Κυπραίου

11.08.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό θα είναι το τέλος του Θωμά Κυπραίου
Τα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 έχουν σταματήσει όμως το ενδιαφέρον του κοινού συνεχίζεται αμείωτο για τα όσα αναμένεται να συμβούν στο Διαφάνι από το Φθινόπωρο.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις την επόμενη σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες" και ήδη έχουμε μάθει για νέα πρόσωπα αλλά και για πρόσωπα που αποχαιρετούν.

Τα όσα αφορούσαν στον Γιάννη Στάνκογλου και τον "Θωμά Κυπραίο" του, ήταν κάπως συγκεχυμένα καθώς από τη μία το αρχικό σχέδιο ήταν να ολοκληρωθεί ο ρόλος στα 150 επεισόδια, αφετέρου το κοινό τον ήθελε "μέσα", οπότε οι σεναριογράφοι ξανασκέφτηκαν τα πάντα.

Τελικά, όμως, όπως διαβάζουμε σε εκτενές ρεπορτάζ του TV24, με βάση τις θεατρικές υποχρεώσεις του ηθοποιού αλλά και του ότι ο ρόλος δεν μπορεί να "απλώσει' άλλο, το σχέδιο εξόδου, φαίνεται ότι θα 'προχωρήσει ως είχε".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν ο Θωμάς Κυπραίος θα βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, βάζοντας το όπλο του στον κρόταφό του.

Από τη μία η άρνηση της Ελένης να τον ξαναδει πια (σημειώνουμε ότι εκείνη θα έχει ήδη δικαστεί και κατηγορηθεί για τον φόνο του Σέργιου και όταν εκείνος πάει να την επισκεφτεί στη φυλακή, εκείνη τον διώχνει) από τη άλλη η αίσθηση ότι ο Νέστορας είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας (που είναι, δηλαδή), ο Θωμάς Κυπραίος δεν αντέχει πια.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε τη συνέχεια στην οθόνη.