Jennifer Aniston: Το reunion των Friends θα καθυστερήσει αλλά θα είναι σούπερ!

10.08.2020
Jennifer Aniston: Το reunion των Friends θα καθυστερήσει αλλά θα είναι σούπερ!
Όπως ο μακρύς δρόμος που διέσχισαν ο Ross και η Rachel για να καταλήξουν τελικά πάλι μαζί, έτσι και η Jennifer Aniston υποσχέθηκε ότι το reunion του Friends από το HBO Max, θα αξίζει την αναμονή του κοινού.

«Θα είναι σούπερ», είπε η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός για την επερχόμενο σπέσιαλ επεισόδιο, το οποίο η πανδημία καθυστέρησε για δεύτερη φορά. «Αυτό μας έδωσε επίσης περισσότερο χρόνο για να το κάνουμε ακόμη πιο συναρπαστικό και πιο διασκεδαστικό από ότι θα ήταν. Γι 'αυτό, επιλέγω να δω το ποτήρι μισογεμάτο για το γεγονός ότι αναβλήθηκε».

Στις 7 Αυγούστου, το HBO Max ανακοίνωσε και πάλι την καθυστέρηση του Friends reunion special, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να γυριστεί τον Μάρτιο. Η νέα ημερομηνία γυρίσματος δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί ξανά και παρόλο που η Aniston χαρακτήρισε την τελευταία αναβολή «πολύ στενάχωρη», η ηθοποιός πρόσθεσε ότι κατανοεί τον λόγο: «Πώς το να το κάνουμε αυτό με το live κοινό; Αυτό δεν είναι ασφαλές τώρα. Αυτή η περίοδος. Αυτό έχει σημασία. Δεν είναι ασφαλής στιγμή να το κάνουμε».

Στο special επεισόδιο του Friends πρωταγωνιστούν οι Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry και Jennifer Aniston και θα γυριστεί στο ίδιο στούντιο της Warner Bros. όπου γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά του NBC. Ανεξάρτητα από το πότε θα βγει στον αέρα το επεισόδιο, η Aniston επεσήμανε ότι οι ηθοποιοί πίσω από τους Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe και Joey θα είναι πάντα εκεί για τον κόσμο. «Δεν πάμε πουθενά» είπε στο Deadline. «Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγείτε από το Φιλαράκια. Θα είσαστε μαζί μας για πάντα».

Από την πλευρά του, ο Schwimmer (γνωστός και ως ο «lobster» Ross της Rachel) εξέφρασε τον ενθουσιασμό τoυ για την επανένωση των Friends, στo E! Νews. «Αυτό που περιμένω περισσότερο με ανυπομονησία είναι να βρεθώ στο στούντιο με αυτούς τους πέντε ηθοποιούς», είπε.

«Όμως, όταν θα βρεθώ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια στην πραγματική σκηνή, στο πραγματικό σετ, στο σετ που γυρίζαμε για 10 χρόνια, θα είναι μια πραγματικά σημαντική εμπειρία για εμένα».

Τόσο ο Ross όσο και το υπόλοιπο καστ φαίνεται ότι θα βρεθούν μπροστά σε κάποιες εκπλήξεις. Τον Ιούνιο, κατά την παρουσίαση της επανένωσης των Friends στο Variety, η Kudrow σημείωσε ότι τόσο αυτή όσο και οι συμπρωταγωνιστές της «δεν γνωρίζουν τα πάντα για τη σειρά» και επεσήμανε ότι: «θα εκπλαγούμε από κάποια πράγματα».

Νικολέτα Μακρή