Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ξεκίνησε την τελευταία της εκπομπή και είπε κάτι για το επόμενο βήμα [video]

01.07.2020
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ξεκίνησε την τελευταία της εκπομπή και είπε κάτι για το επόμενο βήμα [video]
Αυτή τη στιγμή γράφεται τηλεοπτική ιστορία στον Alpha -και γενικότερα.

Η Ελένη Μενεγάκη τα έκανε όλα όπως ήθελε. Και φεύγει με τους δικούς της όρους. Έγραψε ιστορία μοναδική και κλείνει αυτό το κεφάλαιο, πάλι όπως εκείνη το ήθελε... Είναι ένα από τα πράγματα που είπε όταν απευθύνθηκε στο αγαπημένο της κοινό στην αρχή της σημερινής, τελευταίας, εκπομπής της, με υγρά μάτια και μην μπορώντας να ελέγξει τη συγκίνησή της.

Η αρχή της εκπομπής, λοιπόν, ξεκίνησε με ένα βίντεο/συρραφή αγαπημένων στιγμών όλων των περασμένων ετών. Ένα βίντεο που συγκίνησε πάρα πολύ την Ελένη, η οποία χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να μιλήσει.

Ζήτησε συγνώμη για τη φόρτιση και σιγά σιγά, ξεκίνησε να μιλά. Και μίλησε περί τα 15 λεπτά (γεγονός που εξέπληξε και εκείνη)

Μεταξύ των όσων είπε, ξεχωρίζουμε ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα κανάλια από τα οποία πέρασε, για όλους τους συνεργάτες της, όπως πάντα, και θα σταθούμε στα όσα είπε για το επόμενο βήμα.

Γιατί ναι, αυτός ο κύκλος που μετρά 29 χρόνια κλείνει ερμητικά, όπως και όταν επέλεξε να κάνει η ίδια, αλλά, όπως μπορείς να ακούσεις στο βίντεο πιο κάτω, το ενδεχόμενο να ανοίξει ένας άλλος, τελείως διαφορετικός, ύστερα από το διάλειμμα που επέλεξε η ίδια να κάνει τώρα είναι τελείως ανοιχτό.

Ιδού λοιπόν η συγκινητική έναρξη της σημερινής τελετυαίας εκπομπής της Ελένης. Και επαναρχόμαστε...