Όσα «έσουραν» οι Μαχητές στον Γιάννη Σπαλιάρα: Η ένταση στην καλύβα

23.05.2017
Ένταση υπήρξε στην ομάδα των Μαχητών μετά την επιστροφή τους στην παραλία. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ακούστηκαν «γαλλικά» δια στόματος Σπαλιάρα, οι συμπαίκτες του θέλησαν να το συζητήσουν κι εκεί ήταν που άναψαν τα αίματα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι η επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στον ίδιο επηρέασε όλη την ομάδα και τόνισε πως ο Γιάννης το είδε το θέμα εγωιστικά

«Άρχισε να με βρίζει… αυτό το γεγονός επηρέασε όλη την ομάδα. Εμείς οι Μαχητές δεν έχουμε μάθει έτσι…», είπε ο μισθοφόρος. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα του Σπαλ είναι ότι δεν του αρέσει να ακούει φωνές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν κατάλαβα τον λόγο… Εκείνη την ώρα δεν ήθελα να του ζητήσω τον λόγο, το άφησα να περάσει γιατί δεν ήθελα να επηρεαστεί η ομάδα. Αλλά, όπως είδαμε, επηρεάστηκε όλη η ομάδα. Καλώς ή κακώς, εμείς σαν Μαχητές δεν έχουμε μάθει σε τέτοιες αντιδράσεις παικτών… Μπορεί ο καθένας να ξεσπάσει, αλλά όχι να τα βάλει με έναν συμπαίκτη του που του εξηγεί σωστά το παιχνίδι

Καλώς ή κακώς, ο Γιάννης έχει μάθει με έναν άλλο τρόπο. Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε αλλιώς τα πράγματα, είτε μετά από μια νίκη, είτε μετά από μια ήττα. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι με τους εαυτούς μας και κοιτάμε να βγαίνει μόνο καλό για την ομάδα» είπε αρχικά ο μισθοφόρος στην κάμερα για να συνεχιστεί η κουβέντα στην καλύβα.

«Πρέπει να μάθουμε να ακούμε κι όχι να κρίνουμε μόνο τους άλλους όταν κάνουν λάθη. Και να μη βρίσκουμε συνέχεια μια δικαιολογία, έφταιξε εκείνο, έκανα λάθος αυτό».

Στην καλύβα τον λόγο πήρε κι ο Μάριος όπου ανέφερε πως ο καθένας πρέπει από μόνος του να καταλάβει για ποιο λόγο πήγαν στο Survivor.

«Έχει ανθρώπους που έφυγαν από το παιχνίδι κι αξίζουν παραπάνω από άλλους που έχουν μείνει στο παιχνίδι» είπε ο ίδιος στην καλύβα για να προσθέσει στην κάμερα πως για να προχωρήσει μια ομάδα χρειάζεται αυτοκριτική, να ακούει ο καθένας τα λάθη του» είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος.

«Ο Γιάννης θέλει μόνο να να δίνει εντολές. Είμαστε εδώ τρεισήμισι μήνες και, αν τα βάλουμε κάτω τα αγωνιστικά, πρέπει να μας ακούει. Έχει κάνει τα περισσότερα λάθη, έχει προσφέρει αγωνιστικά τα λιγότερα, πρέπει να ακούει. Δε γίνεται να έχει μόνο αυτός δίκιο. Τον σεβόμαστε ηλικιακά, επειδή είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια “ο Γιάννης έχει δίκιο”. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή και σήμερα έσπασε ο πάγος και νομίζω του τα είπαμε όπως είναι» συνέχισε την κάμερα ο Κώστας ο Μισθοφόρος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης υποστήριξε πως η αψιμαχία οφειλόταν στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο συμπαίκτης του. «Είχε δίκιο. Παρότι το είπε έντονα, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ελπίζω από εδώ και πέρα να είμαστε πιο προσεκτικοί για το καλό της ομάδας και να προσέχουμε να αποφεύγουμε τις εντάσεις μεταξύ μας».

Δες όλο το απόσπασμα εδώ.