Survivor: Οι Μαχητές βρίζουν τη Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος της στέλνει μήνυμα [vds]

06.03.2017
Ζευγάρι στη ζωή είναι η δημοφιλής παρουσιάστρια που αυτό τον καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο παιχνίδι του Alpha και ο Ολυμπιονίκης του Τάεκβοντό και σε μια δική της δύσκολη στιγμή, εκείνος την υπερασπίστηκε δημόσια.

Έξαλλοι είναι οι Μαχητές γιατί αφενός χάνουν συνέχεια, αφετέρου δεν μπορούν να "χωνέψουν" από ποίου χάνουν. Προφανώς θεωρούσαν από την αρχή την ομάδα των Διασήμων πολύ κατώτερή τους και αδυνατούν να αντιληφθούν πώς καταφέρνουν να τους κερδίζουν διαρκώς.

Μετά την τελετυαία τους ήττα, τα συναισθήματά τους έγιναν πιο έντονα ενώ η κάμερα κατέγραψε μια συζήτηση που είχαν όλοι και στόχος όλων υπήρξε η Λαόυρα Νάργες.

«Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ον τον τόσον να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης.

Δεν ήταν όμως μόνος που μίλησε με αυτό τον τρόπο.. Δες το βίντεο και πιο κάτω το ποστάρισμα του συντρόφου της, Μιχάλη Μουρούτσου...

Τα άκουσε αυτά ο Μουρούτσος και δεν άντεξε!!!