"Κόβεται" η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου -Τι σχέση έχει το Survivor;

06.03.2017
Τα πάνω-κάτω έρχονται στη φετινή τηλεοπτική σεζόν με εκπομπές που κόβονται, ή ολοκληρώνονται πριν της ώρας τους.

Μετά το αιφνίδιο τέλος του «Έτοιμο το πρωινό» στο Ε και του «Ξαναδέστε τους» στον Alpha, μία εκπομπή του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι ολοκλρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Πρόκειται για το «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. όμως υπάρχει λόγος!!!

Θέλοντας να "κοντράρει" την επιτυχία του Survivor, ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου λέγεται ότι ετοιμάζει το "αντίπαλον δέον" του, το ριάλιτι εξτρίμ παχνίδι «I am a Celebrity, get me out of here», το οποίο πρόκειται να γυριστεί στην Αφρική και ο Γρηγόρης θεωρείται ο ιδανικός παρουσιαστής.

Σε αυτό το reality, που φιλοδοξεί να κόψει τα νούμερα του Survivor, 12 επώνυμοι παίκτες μετακομίζουν σε μία ζούγκλα στην Αφρική και για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους, πρέπει να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες, παρόμοιες με αυτές που βλέπαμε στο Fear Factor. Δηλαδή να μείνουν κλεισμένοι σε ένα διάφανο κουτί με ερπετά, να έχουν παντού στο κεφάλι τους κατσαρίδες, να φάνε γρύλους και διάφορα άλλα τέτοια, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρναούτογλου ήταν ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor, με μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, εξ ου και η βιαστική ολοκλήρωση του εδώ πρότζεκτ.

Αναμένονται τα επίσημα..

Προς το παρόν αναρωτιόμαστε: Είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο νέος Αρναούτογλου: